Ηράκλειο: «Δεν είχα παρατηρήσει τα σημάδια, θέλω απλά να είμαι μαζί της» λέει η μητέρα της 3χρονης – Σοκάρουν οι φωτογραφίες


Οργισμένος δηλώνει ο βιολογικός πατέρας της 3χρονης από το Ηράκλειο της Κρήτης, και εμφανίζεται βέβαιος πως ο 23χρονος σύντροφος της μητέρας του μικρού κοριτσιού, χτυπούσε την κόρη του και περιμένει να μάθει τις επόμενες ημέρες εάν υπήρξε και σεξουαλική κακοποίηση.

Οι πληγές στα πόδια, έχουν καθηλώσει το 3χρονο κορίτσι σε κρεβάτι του νοσοκομείου που μεταφέρθηκε με αυτά τα χτυπήματα στο κεφάλι να σοκάρουν ακόμα τους πιο έμπειρους γιατρούς στο ΠΑΓΝΗ.  Το παιδί εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή σε άθλια κατάσταση, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως υπέφερε.

«Να κλειστεί όσο πιο βαθιά γίνεται. Άμα βγει, να προσέχει. Δεν θα έχει καλό τέλος», είπε ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο Mega, ενώ όσον αφορά την μητέρα της τρίχρονης λέει πως «είναι πολύ καλή μάνα». «Αυτός της έλεγε πως είχε χτυπήσει στο μπάνιο».

Πριν από τρία χρόνια έγιναν γονείς αλλά η σχέση γρήγορα τους διαλύθηκε. Η μητέρα κράτησε την επιμέλεια και ο βιολογικός πατέρας έβλεπε την κόρη του, δίχως εντάσεις και προβλήματα. Τα πάντα άλλαξαν όταν η γυναίκα έκανε σχέση με τον 23χρονο κατηγορούμενο. Η μικρή εμφανιζόταν συχνά με σημάδια στο σώμα που σε όλες τις περιπτώσεις αποδίδονταν σε πτώσεις και ατυχήματα μέσα στο σπίτι, σύμφωνα με το Mega.

«Ζητάω απλά να έχω την μικρή» λέει η μητέρα της

Από την πλευρά της, η μητέρα του παιδιού αναφέρει πως δεν είχε αντιληφθεί τα όσα περνούσε η μικρή κόρη της. Πίστευε πως τα σημάδια είχαν να κάνουν με ατυχήματα, στα οποία έτυχε να μην είναι μπροστά η ίδια. «Ζητάω απλά να έχω τη μικρή. Δεν ζητάω τίποτα άλλο γιατί από τότε που έκανα τη μικρή, έχω μόνο τη μικρή» είπε η μητέρα του παιδιού στο LIVE NEWS. «Δεν μου είχε δείξει κάτι. Με τη μικρή ήταν καλή η σχέση τους. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Και όταν έγινε όλο αυτό, τότε τα είδα όλα. Φορούσε παντελόνι και δεν είχα παρατηρήσει τα σημάδια. Όταν την ρώτησα πού χτύπησε μου είπε στο πάρκο».

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή όταν γείτονας τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να ενημερώσει για τα επίμονα κλάματα του παιδιού. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα τον 23χρονο αλλά και το κοριτσάκι που έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης σε όλο το σώμα και το κεφάλι.

Σημειώνεται πως η μητέρα της μικρής αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Φωτογραφίες που σοκάρουν

Οι φωτογραφίες με το μελανιασμένο σώμα του παιδιού σοκάρουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο δράστης έστειλε τη φωτογραφία με το παιδί χτυπημένο στη μητέρα.

Στο μήνυμα της έγραφε: «Έλα γρήγορα στο σπίτι. Έχει χτυπήσει η μικρή στο μπάνιο. Στο ορκίζομαι χτύπησε στο μπάνιο».

«Δεν πήρα χαμπάρι γιατί όταν άλλαζα με τη μικρή κοιτούσα συγκεκριμένα πράγματα. Της μιλούσα και δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Την Παρασκευή όταν μου τηλεφώνησε και μου είπε πως χτύπησε τα είδα όλα. Ήμασταν μαζί 6 μήνες αλλά μέναμε μαζί 10 ημέρες. Δεν ξέκοψα με την οικογένειά μου. Όταν ήμουν μπροστά ήταν όλα εντάξει, σαν να μην γινόταν τίποτα. Χτες πήγα να την δω και δεν με αφήσανε. Θέλω απλά να είμαι μαζί της, να την έχω. Χθες που δεν την είχα δεν μπορούσα να λειτουργήσω, δεν μπορώ χωρίς αυτήν».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!