
Καματερό: «Το παιδί έχει πάθει σοκ» λέει ο πατέρας του 9χρονου που δέχθηκε επίθεση από σκύλο
Επίθεση από σκύλο δέχτηκε ένας 9χρονος στο Καματερό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων την Παραμονή των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Κυριακής, ο σκύλος ξέφυγε από την προσοχή του ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο παιδί, να το δαγκώσει και να το τραυματίσει στο δεξί χέρι και το δεξί πόδι
«Είχε πάθει σοκ, ούτε καν έκλαιγε όταν ήρθα και τον βρήκα. Κλαίγανε τα ανίψια μου τα οποία δεν είχαν υποστεί κάποιο δάγκωμα αλλά είχαν πάθει ψυχολογικό σοκ και ο μικρός δεν έκλαιγε από το σοκ του. Είχε δύο πληγές στο πόδι, πήγαμε και του κάναμε ράμματα. Δύο πληγές αρκετά βαθιές» είπε ο πατέρας του ανήλικου στο Mega.
Ο πατέρας του αγοριού περιέγραψε τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησαν τα παιδιά, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους: «Κυνήγησε και τα άλλα τα παιδιά απλά τον μικρό τον δάγκωσε. Και κρύφτηκαν πίσω από κάτι αυτοκίνητα, έπεσε κάτω η ανιψιά μου και μπήκανε κάποια άλλα σκυλιά τα οποία την γνωρίζουνε και την προφύλαξαν και τότε σταμάτησε».
Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ο ιδιοκτήτης του σκύλου, όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει για την υγεία του παιδιού, αλλά έφυγε από το σημείο: «Αυτό που με ενόχλησε είναι που δεν έδειξε ένα ενδιαφέρον μετά το συμβάν. Δηλαδή να έρθει να ρωτήσει “τι κάνει το παιδί; Είναι καλά κτλ”. Εξαφανίστηκε. Έγινε το συμβάν και εξαφανίστηκε. Κλείδωσε τον σκύλο μέσα στο μαγαζί του και έφυγε, πήγε στο σπίτι του. Τον ψάξαμε και τον βρήκαμε. Δε θα εμφανιζόταν. Και αφού τον βρήκαμε τότε εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Αν δεν τον ψάχναμε, δε θα είχε εμφανιστεί».
Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης υποστήριξε ότι δεν είναι δικό του το σκυλί αλλά του γιου του και ότι συνήθως τον βγάζει βόλτα με φίμωτρο.