
Πανελλαδικές: Κείμενο για την παιδεία το θέμα της Γλώσσας για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων
Το κείμενο του καθηγητή Δημήτρη Μαρωνίτη για την παιδεία και την εκπαίδευση δημοσιεύθηκε το 2009 σε εφημερίδα – Σε λίγη ώρα οι απαντήσεις από το protothema.gr
Σε ένα κείμενο του καθηγητή Δημήτρη Μαρωνίτη για την παιδεία και την εκπαίδευση διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιο των Γενικών Λυκείων στις φετινές Πανελλαδικές.
Το κείμενο με τις δύο αυτές θεματικές δημοσιεύθηκε το 2009 στην εφημερίδα Το Βήμα της Κυριακής. Το protothema.gr σε λίγη ώρα θα δημοσιεύσει και τις απαντήσεις σε συνεργασία με το φροντιστήριο Πουκαμισάς.
Η εξεταστική διαδικασία θα ολοκληρωθεί για τα Γενικά Λύκεια στις 19 Ιουνίου προκειμένου μετά να εξετασθούν τα ειδικά μαθήματα μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Την Πέμπτη στην «πρεμιέρα» των Πανελλαδικών οι μαθητές των ΕΠΑΛ κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα για το κείμενο του καθηγητή Ιστορίας Yuval Noah Harari. Ο τίτλος του κειμένου ήταν «Το ζώο που έγινε Θεός» και είναι ο επίλογος του βιβλίου «Sapiens: Μια σύντομη ιστορία του Ανθρώπου», με τους υποψηφίους να καλούνται να αναπτύξουν τις θέσεις τους σχετικά με την ανθρώπινη δραστηριότητα σε σχέση με το οικοσύστημα.
Διαβάστε περισσότερα στο Protothema.gr