
Το Πρω1νό: «Άδειασαν» τον Αλεξάνδρου και χαρακτήρισαν τον Πίντζη «παλτό»
Στο χθεσινό επεισόδιο του NOMADS, τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς μετά την διπλή αποχώρηση από την ομάδα των Ωκεανών, οι celebrities ψήφισαν τον Μάνο Πίντζη να μεταφερθεί στους αθλητές, ώστε να καλύψουν την αριθμητική διαφορά.
Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, το πρωί της Δευτέρας, η ομάδα της εκπομπής, Το Πρω1νό, σχολίασε την μεταφορά του Μάνου, ενώ η Φαίη Σκορδά πήρε θέση εναντίον του Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς ψήφισε τον συμπαίκτη του για να μεταφερθεί στην αντίπαλη ομάδα, ενώ ξέσπασε σε κλάματα.
«Αν κάποιος είναι φίλος σου, είναι φίλος σου μέχρι τέλους. Αν κάποιος είναι παρεάκι σου, είναι παρεάκι σου μέχρι τέλους. Ο Μαυρίδης είπε “τον ψηφίζω γιατί είναι ο πιο αδύναμος παίκτης”. Δεν ψηφίζεις το παρεάκι σου και κλαις» είπε η γνωστή παρουσιάστρια.
Παράλληλα, ο Θέμης Γεωργαντάς σχολίασε πως οι διάσημοι έστειλαν ένα υπέροχο «παλτό» στους αθλητές: «Ο Πίντζης είναι πάντα σαν τραυματισμένος. Ο Νικόλας έφυγε, η Ευαγγελία παντρεύεται και οι Ωκεανοί παγώνουν, Γι’ αυτό το λόγο, η Φωτιά τους στέλνει για δώρο ένα υπέροχο… παλτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το απόσπασμα: