
NOMADS: H μεγάλη νίκη των Ωκεανών και πώς διαμορφώνονται οι δύο νέες ομάδες
Στο αποψινό επεισόδιο του NOMADS παρακολουθήσαμε, όπως και κάθε Δευτέρα, το αγώνισμα Επικράτειας το οποίο καθόρισε το που θα μείνουν οι δύο νέες ομάδες. Όπως είναι γνωστό από την Παρασκευή, η ομάδα της Ζούγκλας διαλύθηκε και έτσι οι εναπομείναντες παίκτες θα έπρεπε να μοιραστούν.
Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και το αποτέλεσμα έφερε ανακατατάξεις στο νησί Palawan. Το αγώνισμα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και η εξέλιξή του είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Για πρώτη φορά η ομάδα των Ωκεανών πήγε στη βίλα μετά τη μεγάλη τους νίκη.
Όπως ανακοίνωσε στην αρχή του επεισοδίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η νικητήρια ομάδα θα επέλεγε πρώτη παίκτη από την ομάδα της Ζούγκλας.
Πώς διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες λοιπόν;
Η ομάδα των Ωκεανών επέλεξε την Ειρήνη και τον Λευτέρη. Αντίστοιχα η ομάδα της Φωτιάς επέλεξε Κωνσταντίνο και την Νατάσα αντίστοιχα.