Ο Eminem και το freestyle του κάνουν ρεκόρ στο Twitter • Hit Channel


Νέα προσωπική επίδοση σημειώνει ο ανεπανάληπτος Eminem, με αφορμή ένα freestyle.

Ο Eminem έκανε μία επική παρέμβαση στα «BET Hip Hop Awards», εξαπολύοντας ένα απίθανο freestyle εναντίον του Donald Trump και έγινε αντικείμενο συζήτησης.

Το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου και ακόμη περισσότερα εκείνον του Twitter. Το tweet του Eminem με το ενσωματωμένο βίντεο από το freestyle, που τώρα φέρεται να ονομάζεται «Storm» – σύμφωνα με τη λεζάντα που έβαλα, είναι πλέον το προσωπικό του tweet με τις περισσότερες κοινοποιήσεις.

Συγκεντρώνει περισσότερα από 163.000 retweets και 337.000 likes μόνο τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Βέβαια, ο -κατά κόσμον- Marshall Mathers που είναι ανενεργός χρήστης των κοινωνικών δικτύων, απέχει πολύ από τον ορισμό του «viral», αφού το δικό του tweet αποδυναμώθηκε από την κοινοποίηση του βίντεο στο λογαριασμό του «BET», με πάνω από 267.000 retweets και 469.000 likes έως τώρα.

Ακόμη περισσότερες αντιδράσεις και κοινοποιήσεις συνέλεξε ο Αμερικανός αθλητής του φούτμπολ, Colin Kaepernick, ο οποίος δημοσίευσε το freestyle του Eminem εναντίον του Donald Trump, σχολιάζοντας ότι τον εκτιμά. 363.000 retweets και 869.000 likes είναι ο δικός του απολογισμός μέχρι στιγμής.

Ούτως ή άλλως, η ουσία είναι ότι ο Eminem προκάλεσε αναστάτωση για άλλη μία φορά.

Το freestyle δε συζητείται μόνο για τα βέλη εναντίον του εν ενεργεία Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, του Donald Trump, αλλά έχει δημιουργήσει debate για την τεχνική επάρκεια του 45χρονου ράπερ από το Ντιτρόιτ.

Δείτε επίσης: Το απίστευτο freestyle του Eminem
εναντίον του Donald Trump κάνει το γύρο του διαδικτύου

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!