Τραγωδία στο Κατάκολο. Απορριμματοφόρο σκότωσε εργάτρια καθαριότητας


Τραγωδία τις πρωινές ώρες της  Τετάρτης (σήμερα) στη Συκιά Κατακόλου, όπου απορριμματοφόρο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συνέθλιβε μία 37χρονη η οποία ήταν συνοδός του οχήματος στο έργο της αποκομιδής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η γυναίκα την ώρα του ατυχήματος ήταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου. Την είδηση μετέφερε στο patrastimes.gr ο αντιπρόεδρος του σωματείου χειριστών οδηγών του Δήμου Πατρέων Βασίλης Παπανδριανός ο οποίος πριν λίγο ενημέρωσε για το τραγικό περιστατικό και την ομοσπονδία.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου μετά από επέμβαση και της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στα πόδια.

Δυστυχώς η άτυχη εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πύργου,, υπέκυψε στα τραύματά της  στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή καθώς τα τραυματά της ήταν πολύ σοβαρά.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!