
Summer times: Στην Πάρο η Alessandra Ambrosio!
Κάθε χρόνο το καλοκαίρι πολλοί celebrities από το εξωτερικό, επιλέγουν την Ελλάδα και τα νησιά της για διακοπές. Νούμερο ένα στην λίστα με τις επιλογές τους, αποτελεί η Μύκονος. Τεράστια ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, επισκέπτονται έστω και για μία φορά τον νησί των Ανέμων.
Η Alessandra Ambrosio έχει βρεθεί στην Μύκονο και μάλιστα πέρασε πολύ όμορφα. Αυτή την φορά «ψήφισε» και πάλι Ελλάδα, αλλά ένα άλλο νησί. Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, βρίσκεται στην χώρα μας μαζί με φίλους της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από ελληνική παραλία και στην λεζάντα έγραψε: «Ξύπνησα στην… Ελλάδα!».
Η απάντηση δεν άργησε να έρθει μέσω των Insta Stories. Το «αγγελάκι» της Victoria Secret βρίσκεται στην Πάρο. Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται να απολαμβάνει την νυχτερινή ζωή του νησιού. Μάλιστα, σε ένα από αυτά χορεύει την επιτυχία Despacito!
Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:
Viva lá Grecia ???☀️ #ayearlater #babyonboard #bffs #foreveronvacation
Waking up …. ?? ??? #foreveronvacation #paradise