
Ράκος η Βαλαβάνη μετά την αποχώρηση Κοκκινάκη-Πως αντιδρούν οι υπόλοιποι
Αλλαγή στο κλίμα που επικρατεί στους Διάσημους έφερε η αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και, μάλιστα, λίγο πριν το νέο αγώνισμα και την αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας.
«Κακό πρωινό σήμερα… Μετά το πρωινό που είχε φύγει η Λάουρα νιώθω ακριβώς το ίδιο πράγμα», λέει στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του Survivor η αθλητικογράφος, εμφανώς στεναχωρημένη.
Προβληματισμένοι για το πώς θα ανταπεξέλθουν στα αγωνίσματα εμφανίζονται ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Bo, με τον πρώτο να επισημαίνει πως «και πέντε που ήμασταν, τα ματς ήταν αρκετά» και τον ράπερ να υποστηρίζει ότι «στο επόμενο αγώνισμα που έρχεται σε λίγο θα δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό. Αν είναι υπέρ μας ή κατά».
Διάσημοι και Μαχητές θα διαγωνιστούν για το έπαθλο, με τον Σάκη Τανιμανίδη να τους ανακοινώνει ότι «αυτός ο αγώνας είναι ο τελευταίος πριν από το διαφορετικό συμβούλιο που σας περιέγραψα την προηγούμενη φορά», υπενθυμίζοντάς τους την μεγάλη αλλαγή που θα γίνει στο παιχνίδι.
Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ: