Έλληνας ηθοποιός: «Έχω καταστρέψει ολόκληρη παράσταση για χάρη ενός έρωτα»


Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο γνωστό περιοδικό, ο ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα και αποκάλυψε πως για χάρη του έχει καταστρέψει ολόκληρη παράσταση.
Γιατί είναι τόσο σημαντικός ο έρωτας; «Ο έρωτας είναι κίνητρο, καύσιμο, τα πάντα. Ένα εύφλεκτο υλικό είναι ο έρωτας  που κρατάς στα χέρια σου. Μπορεί με αυτό να κινήσεις ένα ολόκληρο αυτοκίνητο ή να πάθεις μια ανάφλεξη και να καείς».
Έχετε καεί πολλές φορές; «Ο έρωτας με έχει κάνει πολλές φορές ρόμπα. Χωρίς έρωτα είμαι σε μαρασμό. Δεν μπορώ να δημιουργήσω. Δεν μπορώ καν να καταστρέψω γιατί και αυτό μια δημιουργία είναι. Στη δική μου ζωή, ο έρωτας παίζει σχεδόν καταστρεπτικά σημαντικό ρόλο», είπε ο Δημήτρης Λιγνάδης.
Έχετε καταστραφεί στο όνομα ενός έρωτα; «Έχω καταστρέψει ολόκληρη παράσταση για χάρη ενός έρωτα. Έπαιζα  χωρίς να δώσω καμιά σημασία στον ρόλο μου, μου ΄χε πάρει ο έρωτας τα μυαλά. Έχω κάνει και το άλλο βέβαια: ανέβασα ολόκληρη παράσταση μόνο και μόνο εξαιτίας ενός μεγάλου έρωτα», τόνισε στο Down Town.

The post Έλληνας ηθοποιός: «Έχω καταστρέψει ολόκληρη παράσταση για χάρη ενός έρωτα» appeared first on MediaFree.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!