
Στην Ουκρανία για τα video clips της Eurovision η Demy-Η πρώτη φωτογραφία και όσα αποκάλυψε η ίδια
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Demy για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, που θα γίνει στις 6 Μαρτίου, προκειμένου οι Έλληνες τηλεθεατές και εννέα επιτροπές ομογενών να επιλέξουν ένα από τα τρία υποψήφια τραγούδια που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στoν φετινό διαγωνισμό.
Το πρωί της Δευτέρας, η τραγουδίστρια αναχώρησε για την Ουκρανία, καθώς θα κάνει γυρίσματα για τα video clips των τραγουδιών, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου.
Hello Kyiv! ✌? On the way to Odesa to shoot our videoclips! #eurovision2017 #eurovision #eurovisiongr
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!», ανέφερε στην κάμερα του Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, η Demy, προσθέτοντας ότι επέλεξαν την Οδησσό επειδή έχει έντονο ελληνικό στοιχείο, αλλά και επειδή ήθελαν να συνδέσουν την Ελλάδα με την χώρα διεξαγωγής της φετινής Eurovision.
Όπως πρόσθεσε η ίδια, γυρίσματα έχουν γίνει και στην Αθήνα, ενώ τόνισε πως τα σενάρια των clips έχουν σχέση με την αγάπη σε όλες της τις μορφές!
Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Demy: