Οι διάσημοι χθες το βράδυ κατάφεραν να πάρουν την ασυλία και κατά συνέπεια οι «Μαχητές» ήταν αυτοί που έπρεπε να αποφασίσουν για τους 3 υποψήφιους για αποχώρηση.

Λίγο μετά την μονομαχία για την Ομαδική Ασυλία, ήρθε και το αγώνισμα για την Ατομική Ασυλία, με νικητές τους Ορέστη Τσανγκ και Πάνο Αργιανίδη. Οι δύο τους κατέληξαν να επιλέξουν τους άλλους δύο προτεινόμενους.

Η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου με έξι ψήφους ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομαδική ψηφοφορία. Αμέσως μετά ο Ορέστης Τσανγκ επέλεξε τη δίδυμη αδερφή της Ειρήνης, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, ενώ ο Πάνος Αργιανίδης τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.


Η ψήφος του Πάνου όμως προκάλεσε την έντονη αντίδραση του «μισθοφόρου». Ο τελευταίος δήλωσε χαρακτηριστικά το λόγο που γέλασε όταν άκουσε το όνομά του: «Νιώθω καλά γιατί είμαι καλά με τον εαυτό μου και πριν την ψηφοφορία δεν έπιασα ούτε έναν συμπαίκτη μου να του μιλήσω για το τι να κάνει και τι να πει, ενώ ο Παναγιώτης το έκανε. Είπε κιόλας ανοικτά ότι θα ψηφίσει όποιον έχει τις πιο πολλές ψήφους. Όταν λες κάτι ανοικτά και κάνεις κάτι άλλο, είναι σαν τους φελλούς, πάντα επιπλέουν, έτσι δεν άργησε να ξαναγίνει το ίδιο πράγμα και καλώς ή κακώς αν μείνω στο παιχνίδι, δεν θα είμαστε μια ομάδα. Θεωρώ πως ήταν μια απόφαση για γέλια».