Από τη Χριστίνα Ζάχου

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Τάσο Ιορδανίδη σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Η παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, Έγκλημα και Τιμωρία, ανέβηκε για δεύτερη σεζόν ‒απέσπασε το τρίτο βραβείο Α’ Αντρικού Ρόλου στα βραβεία κοινού του Αθηνοράματος που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο‒, ενώ παράλληλα έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά, καθώς το ζευγάρι καλωσόρισε την κορούλα του πριν από τρεις μήνες.

Με τη Θάλεια γνωρίστηκε το 2009, όταν την κάλεσε να παίξουν μαζί στην παράσταση Το Δάσος του David Mamet, και δύο χρόνια αργότερα, στις 15 Δεκεμβρίου, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Πνευματικό Kέντρο του Πειραιά σε στενό οικογενειακό κύκλο, με κουμπάρο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ίδιος γρήγορα συνειδητοποίησε πως η Θάλεια είναι η γυναίκα της ζωής του. «Το κατάλαβα μετά από λίγο καιρό. Στην αρχή ήμασταν φίλοι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπήρχε μια φλόγα. Έπειτα από λίγο χρονικό διάστημα κατέληξα πως δεν θέλω να πάω κάπου αλλού. Και δεν πήγαμε κάπου αλλού, ούτε θα πάμε. Στάθηκα πολύ τυχερός στη σχέση μου με τη σύζυγό μου. Μπορώ να σου πω πως η σχέση μου με τη Θάλεια είναι μια από τις μεγαλύτερες τύχες της ζωής μου» εξομολογείται στο People.

tasos-iordanidis-people-191-2

Το ζευγάρι των ηθοποιών δεν είναι ανταγωνιστικό μεταξύ του και έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες έτσι ώστε να αφήνουν τα προβλήματα και τις ανησυχίες της δουλειές εκτός σπιτιού. «Από τη στιγμή που δεν είμαι ανταγωνιστικός με τους ξένους, δεν μπορώ να είμαι ούτε με τη γυναίκα μου. Συνυπάρχουμε μαζί στο θέατρο και στο σπίτι, κάτι που μου δίνει μεγάλη ευτυχία. Όσο για τα προβλήματα της δουλειάς, δεν τα αφήνουμε απόλυτα εκτός σπιτιού, γιατί είμαστε άνθρωποι κι όχι ρομπότ. Τρωγόμαστε, αλλά πάντα ο ένας από τους δύο θα πατήσει φρένο. Φροντίζουμε να τηρούμε τις ισορροπίες και οφείλουμε να το κάνουμε γιατί πλέον έχουμε οικογένεια. Η μεγαλύτερη ευθύνη μας είναι τα παιδιά» υπογραμμίζει.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο μαζί με το Πρώτο Θέμα.