
Ξεδιάντροπο: Υβριστική επίθεση από Χρυσαυγίτη σε Ελληνίδα δημοσιογράφο που έχει αδερφή με σύνδρομο Down
Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υβριστική επίθεση που δέχθηκε η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά από υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος δημοσίευσε στα social media φωτογραφία με την αδερφή της, που πάσχει από σύνδρομο Down.
Η δημοσιογράφος, γνωστή για τις ανταποκρίσεις της από το Παρίσι για το Mega και άλλα μέσα ενημέρωσης, σχολίασε στα social media την εισβολή μελών της Χρυσής Αυγής σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα.
«Ποιό από τα δύο είναι το καθυστερημένο; Δεν μπορώ να καταλάβω. Λευχαιμία στα παιδιά σου και καρκίνο…», ήταν η αήθης απάντηση του οπαδού της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συνόδευσε το μήνυμά του με μια φωτογραφία της Μαρίας και της αδερφής της.
Η δημοσιογράφος αναδημοσίευσε το σχόλιο, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «αυτά τα εκτρώματα της βαρβαρότητας και του μίσους ζουν ανάμεσα μας. Με την ευχή ο “σοφός” λαός να τα εξαφανίσει».