Ο Gerard Pique και η Shakira αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρι της διεθνούς showbiz και οι δύο γιοι τους, ο τριών χρόνων Milan και ο ενός έτους Sasha, φαίνεται πως έχουν πάρει το ταμπεραμέντο τους.

Για πρώτη φορά, η οικογένεια βρέθηκε για χριστουγεννιάτικες διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της τραγουδίστριας, την Κολομβία και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα τηλεοπτικά συνεργεία «πολιόρκησαν» το αυτοκίνητό τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Και τώρα θα διασκεδάσουμε με τα παιδιά», είπε ο ποδοσφαιριστής στους δημοσιογράφους, όμως, o… Milan έκλεψε την παράσταση, κάνοντας κι αυτός δήλωση! «Είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε ο τρίχρονος μπόμπιρας.

Λίγη ώρα αργότερα, ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας έδειξε ότι είναι γεννημένος star, καθώς, σε βίντεο που «ανέβασε» ο Pique στα social media τον βλέπουμε να τραγουδά μαζί του ένα κομμάτι για την ομάδα του, την Μπαρτσελόνα!

1899, neix el club que porto al cor… #fcbarcelona

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Gerard Piqué (@3gerardpique) στις