Ο Πάνος Μουζουράκης έχει ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του ως coach στο The Voice. Η ομάδα συνολικά έχει δέσει πολύ και το συγκεκριμένο γεγονός, είναι εμφανές στις εκπομπές που προβάλλονται στον ΣΚΑΪ.

Στην τελευταία του συνέντευξη, ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για το The Voice.

Αναλυτικά, μίλησε για το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Μη βιαστείς» και το δίσκο που ετοιμάζει με το Μανώλη Φάμελλο και θα βγει τον Φεβρουάριο.  «Το “Μη βιαστείς”, του ταλαντούχου Θάνου Παπανικολάου, μιλάει ουσιαστικά για το αίσθημα του γονιού που τραγουδάει στο παιδί του την αγάπη του και την επιθυμία του να μη βιαστεί να μεγαλώσει. Από την πρώτη στιγμή που κρατάνε το βρέφος στα χέρια, μέχρι και τη στιγμή που θα τον αποχαιρετήσεις φαντάρο ή θα τη δεις ντυμένη νύφη. Όχι μόνο επειδή ανησυχείς αν θα τα καταφέρει μόνο του. Αλλά επειδή ξέρεις ότι θα σου λείψουν οι μουντζούρες από μπογιές πάνω στις ση μειώσεις σου, οι κακότεχνες πρώτες καρδιές που ζωγράφιζε και σου έχωνε στην τσέπη, ως ανταμοιβή για την αγάπη σου. Τα ταξίδια στο διάστημα μέσα από το σαλόνι, τα χάδια, οι αγκαλιές, η τρυφερότητα», ανέφερε στον Τηλεθεατή.

Τι είναι αυτό όμως που αναζητά κατά κύριο λόγο στους διαγωνιζομένους του The Voice; «Κατανόηση και υπομονή. Και εγώ πρώτη φορά το κάνω», απάντησε και παράλληλα αποκάλυψε πως έχει αδικήσει διαγωνιζόμενο. «Το έχω ήδη κάνει και, ναι, δεν ήταν ωραίο συναίσθημα», εξηγεί.