
Jennifer Lawrence: «Παραλίγο να σκοτώσω κάποιον στα γυρίσματα με τα οπίσθιά μου»
Μια περίεργη θα λέγαμε εξομολόγηση της χολιγουντιανής ηθοποιού, που δεν έχει κάνει καμία άλλη μέχρι στιγμής.
Όλοι γνωρίζουν ότι η Jennifer Lawrence είναι αδέξια, καθώς όπου πάει… σκοντάφτει.
Αυτή την φορά, αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ένα νέο περιστατικό, το οποίο δεν το γνώριζε κανείς. Η ηθοποιός παραλίγο να σκοτώσει ένα μέλος του συνεργείου, στα γυρίσματα του Hunger Games!
Η πρωταγωνίστρια της γνωστής σειράς ταινιών περιέγραψε πώς αποφάσισε να… ξύσει τα οπίσθιά της, πάνω σε κάποιους «ιερούς βράχους», ενώ φορούσε τη στολή της, κατά τα γυρίσματα στη Χαβάη.
«Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να κάθεσαι πάνω τους… αλλά βολεύουν για… ξύσιμο οπισθίων», εξήγησε. «Όμως ένας βράχος χαλάρωσε και ένας ογκόλιθος κατρακύλησε από το βουνό και παραλίγο να σκοτώσει έναν ηχολήπτη μας. Καταστράφηκε ολόκληρος σταθμός, ήταν δραματική υπόθεση. Οι Χαβανέζοι φώναζαν »είναι η κατάρα!» και εγώ ήμουν σε μία γωνία και σκεφτόμουν »Εγώ είμαι η κατάρα σας»», είπε περιγράφοντας την απίστευτη σκηνή.
Συμβαίνουν και αυτά…