
Το ξέσπασμα της Βιβής Τσιάμη: «Έχασα την πίστη στους ανθρώπους, έχασα χρόνο, έχασα χρήμα…»
Στις δυσκολίες που πέρασε, μεταξύ των οποίων ο θάνατος της μητέρας της, αλλά και η προδοσία από άτομα που αγαπούσε, αναφέρθηκε η Βιβή Τσιάμη, σε μια εξομολόγηση ψυχής – απολογισμό της χρονιάς που φεύγει σε περίπου ενάμιση μήνα.
«Ενάμιση μήνα περίπου πριν το τέλος αυτού του αναθεματισμένου έτους 2016, για μένα προσωπικά κάθομαι και σκέφτομαι τα πόσα πέρασα, τα πόσα έχασα και τα πόσα κατάφερα όμως τελικά πατώντας μόνο στα δικά μου πόδια. Πέρα από τον χαμό της μητέρας μου που ακόμα δεν μπορώ να δεχτώ, στεναχωριόμουν πολύ και για άλλες απώλειες σε όλους τους τομείς. Πιστέψτε με! Έχασα την πίστη στους ανθρώπους, έχασα τους ίδιους αυτούς τους “ανθρώπους μου”, έχασα χρόνο, έχασα χρήμα γιατί έχασα την δουλειά μου, (παραιτήθηκα για να είμαι δίπλα στην μητέρα μου) και παραλίγο θα έχανα και έμενα… Βέβαια, τους έχασα ή χάθηκα εγώ τελικά εφόσον ήταν απόντες, αυτό είναι άλλο θέμα… Έχασα την αγάπη…», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη σελίδα της στο Facebook.
Στο μακροσκελές κείμενο, το μοντέλο ξεσπά για όλους εκείνους που της μίλησαν περί εκδίκησης, ενώ παραδέχεται πως «δεν είμαι χαζή. Εθελοτυφλούσα» και καταλήγει: «έχετε πίστη, καλοσύνη και θα σας επιστραφούν διπλά!».
Ολόκληρο το κείμενο της Βιβής: