Φοβερή Πρεμιέρα για Νίκο Οικονομόπουλο – Καλλή και Μαλού

Ένα σχήμα το οποίο σίγουρα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο!!


Λίγο πριν τελειώσει το φετινό καλοκαίρι ένα νέο σχήμα άνοιξε τις πύλες του στο αθηναϊκό κοινό την Παρασκευή που μας πέρασε με τον κόσμο να βρίσκεται από νωρίς στον χώρο του νυχτερινού κέντρου, προμηνύοντας έτσι το τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έπειτα από μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών επέστρεψε στο Θέα, έχοντας μαζί του την Στέλλα Καλλή, την Μαλού αλλά και μια πλειάδα νέων παιδιών, παρουσιάζοντας μας ένα άκρως διασκεδαστικό και τονωτικό πρόγραμμα το οποίο δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο.

IMG_7412
Η ανατρεπτική Josephine η οποία έφερε την μουσική ανατροπή, μετατρέποντας τον χώρο σε ένα απόλυτα dance floor με ξεσηκωτικά ακούσματα όπως το νέο της single “Καλοκαιρινές Στιγμές” , το “Μamacita Buena” αλλά και μια ιδιαίτερη μπαλάντα με τίτλο “Σαν Παραμύθι”.

IMG_6863
Την σκυτάλη του πρόγράμματος ανέλαβε η εκρηκτική Μαλού η οποία εντυπωσίασε το κοινό με την ενδυματολογική της επιλογή, ανεβάζοντας το κέφι για τα καλά με την νέα της επιτυχία “Δες με” αλλά και με αγαπημένες μελωδίες άλλων συναδέλφων (Σεντόνια, Περασμένα Ξεχασμένα, Φεγγάρι Μου)

IMG_7000

Λίγο μετά τα φώτα χαμήλωσαν και την είσοδο της έκανε η Στέλλα Καλλή η οποία έχοντας στις αποσκευές της τα νέα της τραγούδια από τον νέο της δίσκο “Πλάτη”, “Όλα μου τα σ’αγαπώ” αλλά και τραγούδια όπως τα “Υπεύθυνοι Είμαστε” , “Αρνούμαι” “Για πόσο ακόμη” ταρακούνησε τα πάντα και δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

IMG_7253

Τέλος ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέβηκε στην σκηνή και αφού εισέπραξε ένα θερμό χειροκρότημα απο τον κόσμο, έφερε τα πάνω κάτω στην σκηνή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον κόσμο να σιγοτραγουδάει ξανά και ξανά τα τραγούδια του !!

Φωτογραφίες – Γιάννης Γκογκόπουλος 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!