Χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση της Eurovision 2016

Χθες, πραγματοποιήθηκε στην Σουηδία, ο 61ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Ήταν μια βραδιά γεμάτη από εντυπωσιακές εμφανίσεις και μικρές εκπλήξεις από την κάθε χώρα, με σκοπό τη νίκη.


Την πρώτη θέση κατάφερε να κατακτήσει η Ουκρανία. Η εκπρόσωπος της Jamala, με το κομμάτι 1944, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να μας εκπλήξει ευχάριστα. Μέχρι και λίγο πριν την έναρξη της βαθμολογίας, πολλοί θεωρούσαν νικήτρια χώρα την Ρωσία.

Ήταν ένα φαντασμαγορικό show και οι διοργανωτές πρόσφεραν στο κοινό ένα άρτιο αποτέλεσμα. Ένα από τα highlights της βραδιάς, ήταν η εμφάνιση του Justin Timberlake, ο οποίος «γκρέμισε» το στάδιο, ερμηνεύοντας το νέο του κομμάτι  «Cant Stop The Feeling»!

Τι συνέβη όμως με τα νούμερα τηλεθέασης; Οι Έλληνες παρακολούθησαν τον τελικό του διαγωνισμού, καθώς η Ελλάδα δεν συμμετείχε; Σύμφωνα με τις μετρήσεις τα νούμερα τηλεθέασης είχαν μια πτώση σε σχέση με τον περσινό τελικό. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό σημείωσε  39,8%, ενώ στο γενικό σύνολο 31,3%.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσος όρος έφτασε στο 39,8%, ενώ το μεγαλύτερο νούμερο που «άγγιξε» ήταν στο διάστημα 01:15 – 01:30, όπου σημείωσε 57,8%.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!