
Nέος χωρισμός βόμβα στο Χόλιγουντ μόλις έσκασε!
Οριστική ρήξη στο γάμο της Ντρού Μπάριμορ και του Γουίλ Κόπελμαν έχει επέλθει αναφέρουν τα διεθνή μέσα.
Η βόμβα για το χωρισμό της διάσημης ηθοποιού μετά από τρία χρόνια γάμου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Χόλιγουντ, καθώς κι άλλα αγαπημένα ζευγάρια το τελευταίο διάστημα έουν αποφασίσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και τώρα ο χωρισμός της Ντρού είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Μάλιστα, όπως αναφέρει άτομο από το οικογενειακό τους περιβάλλον “Εδώ και λίγο καιρό έχουν προβλήματα. Προσπάθησαν να σώσουν τον γάμο τους, ζώντας για λίγο χώρια αλλά δεν βοήθησε και τώρα αποφάσισαν να χωρίσουν.”.
H 40χρονη ηθοποιός και ο 38χρονος σύμβουλος τέχνης, ερωτεύτηκαν το 2011 και το 2012 παντρεύτηκαν όσο η Ντρου ήταν έξι μηνών έγκυος. Η πρωτότοκη κόρη τους Όλιβ, ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2012 και τον Απρίλιο του 2014 γεννήθηκε η δεύτερη κορούλα τους Φράνικι.
Η κοινή τους περιουσία που θα πρέπει να χωρίσουν, αν τελικά ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, ανέρχεται στα 125 εκατομμύρια δολάρια.