Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερού: Γιατί δεν πήγαν μόνοι τους μήνα του μέλιτος

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού αντί να πάνε στα νησιά Bora Bora solo, επέλεξαν την παρέα φίλων τους.


O 44χρονος ηθοποιός, μιλώντας στο κανάλι «Extra», με αφορμή τη συμμετοχή του και στη νέα σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς The Leftovers, αναφέρθηκε εκτός από τη σειρά και στον μήνα του μέλιτος και στον γάμο του με τη Τζένιφερ Άνιστον.

H Renee Bargh τον ρώτησε γιατί δεν πήγαν μονοι τους μήνα του μέλιτος, όπως τα περισσότερα από τα ζευγάρια που παντρεύονται και εκεινος απάντησε ότι ήθελαν να συνεχίσουν το πάρτι!

«Ήταν ένας φανταστικός μήνας του μέλιτος. Το είχαμε σκεφτεί από πριν. Ή θα περνούσαμε έναν μήνα του μέλιτος όπως… όλοι, ή θα κάναμε κάτι με φίλους, συνεχίζοντας το πάρτι, το οποίο όμως συνδυάσαμε με ξεκούραση και πολλή πλάκα. Ήταν πραγματικά πολύ ιδιαίτερος μήνας του μέλιτος και πολύ όμορφος!» δήλωσε ο Θερού ενθουσιασμένος. Μαζί τους ήταν και οι Courteney Cox, Jason Bateman, και Chelsea Handler!

Οταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν τώρα θα πρέπει να αποκαλούμε τη Τζένιφερ “Mrs. Theroux,” εκείνος αστειεύτηκε λέγοντας πως την ανάγκασε να αλλάξει και τα δύο της ονόματα οπότε τώρα θα πρέπει να την αποκαλούμε Justin Theroux! Οσον αφορά στην απάντηση στο θέμα, είπε ότι ειλικρινά δε θα της το συνιστούσε, αν και δεν το έχουν συζητήσει.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!