9 tips για να απολαύσεις το πρωινό sex!


Το πρωινό sex είναι αυτό που θα “απογειώσει” εσένα και τον σύντροφο σου, ανανεώνοντας την ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν μάλιστα και τα κατάλληλα tips για να τον ξετρελάνεις!

  • Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί…

Τι καλύτερο από το να ξυπνάς με μουσική; Έτσι, αντί για το μονότονο ήχο του ξυπνητηριού άλλαξέ τον και βάλε χαλαρή μουσική. Με τον τρόπο αυτό, η όρεξη για sex θα σας έρθει με το «καλημέρα», ενώ και εσύ δείξε τις προθέσεις σου από την ώρα που θα ανοίξετε τα μάτια σας, ακουμπώντας τον στους μηρούς. Τρίβοντας το σημείο αυτό, αυξάνεται η ροή του αίματος προς το πέος και έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη στύση.

  • Φρεσκάρισμα νωρίς νωρίς!

Ξυπνώντας, η πρώτη δουλειά για ένα όμορφο πρωινό sex είναι να πλύνεις τα δόντια σου. Η μυρωδιά από την μέντα μπορεί να απογειώσει την σεξουαλική σας εμπειρία, καθώς τα φιλιά στα ευαίσθητα σημεία θα γίνουν ακόμη πιο «καυτά» λόγω της οδοντόκρεμας και του αρώματος της. Δεν χρειάζεται βέβαια να τονιστεί πως κανείς δεν θέλει να φιλά ένα στόμα που η αναπνοή του μυρίζει…

  • Ανοιχτά παράθυρα…

Αυτό που κάνει το πρωινό σεξ τόσο ξεχωριστό είναι το φως της ημέρας. Ανοίξτε τις κουρτίνες και αφήστε τις ανασφάλειες για το πώς θα σας δουν. Αντί να μπείτε κάτω από τα σκεπάσματα, πετάξετε τα όλα από το κρεβάτι και χαρείτε τον έρωτα. Οι γυναίκες ερεθίζονται οπτικά όσο και οι άνδρες και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στο sex.

  • Το ξαφνικό είναι το καλύτερο

Όσο κοιμάται ένας άντρας, η τεστοστερόνη του φτάνει στα υψηλότερα επίπεδα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ξαφνιάσεις, αναλαμβάνοντας εσύ τη θέση από πάνω!

  • Η μυρωδιά του σώματος

Τη στιγμή που ξυπνάς αν αγκαλιάσεις τον σύντροφό σου, θα μυρίσεις την μυρωδιά που εκκρίνει το σώμα του, χωρίς αποσμητικά και κολόνιες. Η αντρική μυρωδιά αποτελεί το φυσικό άρωμα της libido, το οποίο και «τραβάει» τις γυναίκες. Αυτό έχει αποδειχθεί και από το πανεπιστήμιο της Pennsylvania, οπότε…

  • Η βολική… στάση

Αφού το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο (και προσπαθείς να το ομορφύνεις σημαντικά), διάλεξε μια στάση που να μην απαιτεί πολύ κίνηση αλλά παράλληλα να είναι η κατάλληλη για την συνέχεια. Η καλύτερη είναι το αγκάλιασμα, έτσι ώστε ο σύντροφος σου να έχει πρόσβαση σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες, αλλά παράλληλα να μη χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια.

  • Δυο-δυο στην μπανιέρα…

Το μπάνιο με τον σύντροφό σου ακούγεται ρομαντικό (και είναι), αλλά είναι δύσκολο να χωρέσετε και οι δυο στη μπανιέρα. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι κακό γιατί οι επαφές γίνονται πολύ στενές. Προτίμησε το καυτό νερό γιατί θα αυξηθεί η ροή του αίματος στο σώμα σας και στις ευαίσθητες ερωτογενείς περιοχές. Ακόμη, ο αφρός και το τρίψιμο μεταξύ σας θα φέρει τα πράγματα στο κατάλληλο σημείο, δηλαδή στην ώρα για… sex!

  • Γρήγορα και… αποτελεσματικά

Το αυθόρμητο σεξ είναι και το καλύτερο και για το λόγo αυτό ενδείκνυται το πρωινό. Μέσα στην ένταση της στιγμής για να ετοιμαστείτε για τη δουλειά, το σεξ μπορεί να απογειωθεί καθώς το άγχος ανεβάζει την ταχύτητα! Έχει και τα καλά του το άγχος…

 

Πηγή: followme.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!