9 συμβουλές για το σεξ που οι sex experts θα ήθελαν να ξέρεις


Πόσες από εσάς έχουν επισκεφθεί έστω και μία φορά στη ζωή τους κάποιον ειδικό για το σεξ; Μάλλον πολύ λίγες, ή μήπως καμία; Γι’ αυτό κι εμείς σκεφτήκαμε να μαζέψουμε σημαντικές συμβουλές από σεξολόγους που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή. Είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι μόνη σου, κράτα σημειώσεις, γιατί σίγουρα θα σου χρειαστούν, μιας και αυτές οι συμβουλές έχουν 100% επιτυχία και θα το δεις στην πράξη!

#1 Το σεξ δεν είναι (και δε χρειάζεται να είναι) τέλειο. Τέλειος άντρας δεν υπάρχει, γιατί να υπάρχει τέλειος παρτενέρ; Κάνεις δεν έχει μαγικές ικανότητες ώστε να μαντεύει ακριβώς τι θέλει και τι αρέσει στον σύντροφό του. Δες το από τον εαυτό σου: Εσύ γνωρίζεις ακριβώς το σώμα σου, αλλά δε σημαίνει ότι μπορείς να ξέρεις και τι ικανοποιεί τον άλλον. Μπορεί να ξεχάσεις κάποτε τον τρομερό εκείνο οργασμό που είχες, αλλά θα θυμάσαι πάντα την ερωτική επαφή με εκείνο το αγόρι με τον οποίο τα κορμιά σας ταίριαξαν κι επικοινώνησαν απόλυτα.

#2 Το πάθος το δημιουργείς. Μπορεί να μην έχεις πάντοτε όρεξη για σεξ και είναι λογικό, αλλά αν είσαι με τον σωστό άνθρωπο, με εκείνον που σου αρέσει, ένα και μόνο άγγιγμα πολλές φορές αρκεί για να δημιουργήσει ένταση στα κορμιά σας. Συναισθήματα όπως η έντονη χαρά, ο ενθουσιασμός, ακόμα και ο θυμός μετατρέπονται σε πάθος στο κρεβάτι σας.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: followme.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!