9 αμήχανες στιγμές στο σεξ που έχουν συμβεί στον καθένα μας!


Όσο απολαυστικό κι αν είναι το σεξ σαν πράξη, τόσο αμήχανο μπορεί να γίνει και για τους δύο συντρόφους. Σίγουρα θα έχεις βιώσει κι εσύ κάποιες από τις παρακάτω αμήχανες στιγμές που δεν ήξερες πως να αντιδράσεις… 1. Η αμήχανη στιγμή του γδυσίματος.

Ας ξεκινήσουμε με ένα από τα βασικά κι απαραίτητα στάδια της σεξουαλικής πράξης: το γδύσιμο, στο οποίο η αμηχανία συναντάται σε διάφορες εκδοχές. Πρώτη και καλύτερη, όταν δεν ξέρεις αν πρέπει να γδυθείς μόνος/η σου ή να περιμένεις τον/την άλλον/η να το κάνει, επομένως είσαι σε μια περίεργη φάση που δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις, να τα βγάλω, να μην τα βγάλω, να τα βγάλω, να μη τα βγάλω, να τα βγάλω, να μη τα βγάλω, σε κάποιο σημείο σταματάς να διστάζεις, λες «δε γαμ*εται;» και τα βγάζεις μόνος/η σου. Ε, αφού δεν έκανε κίνηση ο/ άλλος/η!

Η άλλη περίπτωση είναι όταν προσπαθείς να τον/την γδύσεις εσύ. Είστε λοιπόν κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον, φιλιέστε, η έξαψη έχει φτάσει το lvl 999 κι εκεί που προσπαθείς να του ανοίξεις τη ζώνη στο παντελόνι, ενώ τον φιλάς στο λαιμό, δε λέει να ξεκουμπώσει η ρημάδα, λες και στο κρατούσε για εκδίκηση, ε και κάπου εκεί όλο το σκηνικό χαλάει. Προσπαθείς μια, δυο, τρεις φορές …στο τέλος την ανοίγει μόνος του. Αντίστοιχη περίπτωση, είναι και τα σουτιέν που δυσκολεύουν το αρσενικό φύλο κι από εγωισμό και μόνο θα κάνουν και 20 φιλότιμες προσπάθειες. Στην 21η, ή θα σου πει «γύρνα να δω κάτι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ανοίγει» ή θα τον προλάβεις και θα το ανοίξεις μόνη σου!

2. Η αμήχανη στιγμή που δεν έχεις κάνει μπάνιο.

Η κοπέλα σου αποφάσισε να περάσει από το σπίτι σου και να σου κάνει έκπληξη έχοντας άγριες διαθέσεις. Εσύ μόλις τελείωσες τη γυμναστική σου ή γύρισες από την προπόνηση και δεν έχεις προλάβει ούτε τα ρούχα σου να βγάλεις, πόσο μάλλον να κάνεις μπάνιο. Κι εκεί είναι που έρχεσαι σε δύσκολη θέση γιατί δεν ξέρεις πως θα μυρίζουν τα πράγματα εκεί χαμηλά (βασικά ξέρεις, απλά ελπίζεις να μην ήταν έτσι…), αλλά από την άλλη δε θες να της πεις κι όχι ή να την αφήσεις να περιμένει και να ξενερώσει. Εδώ σε θέλω μάστορα…

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!