8 λόγοι για να κάνεις ένα ντους με το σύντροφο σου!


Είναι, χωρίς αμφιβολία, μια από τις πιο ευχάριστες δραστηριότητες του καλοκαιριού. Φτάνετε στο σπίτι κακήν κακώς, έξω έχει 30 βαθμούς Κελσίου σε σκιά, με τα ρούχα σας κολλημένα στο σώμα σας και, χωρίς σχεδόν να αφήσετε κάτω τη τσάντα σας, γδύνεστε και πηγαίνετε προς την κατεύθυνση του ντους. Το νερό, σχεδόν παγωμένο, περνάει μέσα από το δέρμα σας αναζωογονώντας το σώμα σας και καθαρίζοντας το μυαλό σας.

 

Αυτό αποτελεί ήδη μια τέλεια σεκάνς, αλλά εάν προστεθεί στο μείγμα και λίγη σεξουαλική ευχαρίστηση, το καλοκαιρινό ντους γίνεται πλέον η καλύτερη εμπειρία που μπορείτε να φανταστείτε.

Το να κάνεις ντους με το σύντροφο σου προσφέρει επίσης πολλά περισσότερα οφέλη από αυτά που φαντάζεστε.
Κάνετε δώρο στον εαυτό σας κάτι πραγματικά δικό σας

Επειδή το ντους είναι ένας από τους πιο ιδιωτικούς χώρους που υπάρχουν. Δημιουργώντας μια τέτοιου είδους οικειότητα με τη δική της/του, θα σας κάνει να αισθανθείτε όλο και πιο κοντά, να γίνετε ένα, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Τα υπόλοιπα δεν θα υπάρχουν. σε αυτό το μικρό χώρο, θα υπάρχει μόνο χώρος για το σώμα σας και τις αναπνοές σας.

 

Βελτιώνετε την επικοινωνία σας

Το γεγονός ότι είστε απομονωμένοι σε ένα τόσο μικρό χώρο θα σας βυθίσει αυθόρμητα σε μια ιδιωτική, στενή, πολύ στενή και μοναδική συζήτηση…

 

Ενισχύετε την εμπιστοσύνη σας

Επειδή είστε μπροστά ο ένας στον άλλο, γυμνοί και εκτεθειμένοι με το φως του μπάνιου να πέφτει πάνω σας, θα αφήσετε στην άκρη τις ντροπές και θα δεχτείτε τα σώματά σας όπως είναι, με τις τεράστιες αρετές τους και τα ασήμαντα ελαττώματά τους.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: sportygossip.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!