8 βασικά πραγματάκια που εκείνη θέλει να ξέρεις για εκεί κάτω!


Το σεξ δεν είναι μόνο διείσδυση, ή penetration αν είσαι της διεθνούς ορολογίας. Το σεξ πάνω απ’ όλα είναι ένωση δύο ανθρώπων με απώτερο σκοπό την ευχαρίστηση (ναι εντάξει αυτά τα λέω εγώ που είμαι κορίτσι). Εφόσον λοιπόν είναι τόσο σημαντικό στις ζωές μας, θα πρέπει να μην είναι φλατ, προβλέψιμο ή βαρετό. Ένας από τους βασικούς τρόπους για να αποφύγεις τη βαρεμάρα, είναι τα… πλούσια προκαταρκτικά. Και ποιος είναι ο βασιλιάς τους; Μα φυσικά το στοματικό σεξ (έλα που δεν το περίμενες).

Προφανώς και δε θα ασχοληθώ με αυτό που δέχεσαι εσύ, αλλά με αυτό που κάνεις. Ή για να είμαι πιο ακριβής, με τον τρόπο που το κάνεις. Διότι φίλε, υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που οφείλεις να ξέρεις όταν κατέβεις εκεί κάτω. Και εγώ είμαι εδώ για να στις αποκαλύψω.

Ξεκινάμε με τα βασικά: Γνώρισε την κλειτορίδα

Πρέπει να ξέρεις ακριβώς που βρίσκεται, η απάντηση είναι ένα μία αναζήτηση στο Google μακριά, και κυρίως τα βασικά της χαρακτηριστικά. Ποια είναι αυτά; Εκτός από ευερέθιστη, είναι και ευαίσθητη! Mην κάνεις απότομες κινήσεις, μην την πιέζεις πολύ και μην της φέρεσαι σαν κακό σπυρί. Πονάει και σύντομα θα το δεις στο βλέμμα της.

Μην μπερδεύεσαι

Η γλώσσα σου δεν είναι πέος (surprise)!!! Άσε λοιπόν το… μέσα-έξω και μπες σε mood φιλιού. Ναι καλά κατάλαβες. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την κατάσταση εκεί κάτω με ευαισθησία και τρόπους! Μπορείς. Πιστεύω σε σένα.

Μην ξεχνάς: Δεν είναι λάστιχο

Βρε γιατί το τραβάς και το αφήνεις πίσω με δύναμη; Δεν είναι ούτε λάστιχο ούτε ζελεδάκι που έτρωγες μικρός. Είναι κλειτορίδα και απαιτεί να της φέρεσαι καλύτερα.

Όταν λικνίζεται…

Όχι δεν μπήκε ο Φωκάς Ευαγγελινός μέσα της αλλά με τη νωχελική και ίσως αισθησιακή της κίνηση, προσπαθεί να σου πει κάτι. Εν ολίγοις, μάλλον προσπαθεί να βρει καλύτερη θέση για τη φίλη της εκεί κάτω. Και το κάνει με έρπινγκ και λίκνισμα. Fair enough.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ratpack.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!