8 αισθησιακά προκαταρκτικά στο ντουζ!!!


Μην υποτιμάς τη δύναμη του νερού… Τη δύναμη να σας κάνει εσάς πιο αισθησιακούς και το σεξ σας ακόμα πιο καυτό… Αυτά είναι τα 8 προκαταρκτικά που επιβάλλονται για ένα ερωτικό σαββατοκύριακο στην μπανιέρα.

1. Ξαπλώστε στη μπανιέρα μαζί και βάλε στο σφουγγάρι του ένα αφρόλουτρο που ξέρεις ότι του αρέσει η μυρωδιά του. Χάιδεψε τον με απαλές κινήσεις σε όλη του την πλάτη για αρκετή ώρα ενώ μην ξεχνάς να προσθέτεις ζεστό νερό στο σφουγγάρι για να μην κρυώνει. Θα σε λατρέψει.

2. Πες του να σου λούσει τα μαλλιά. Το έχεις δει στις ρομαντικές ταινίες του Hollywood και αναρωτιέσαι γιατί το κάνουν; Μην αναρωτιέσαι… Κάνε το πράξη. Όσοι το «τόλμησαν» υποστηρίζουν πως είναι μια πράξη που φέρνει οικειότητα ανάμεσα στους δύο εραστές.

3. Φιληθείτε κάτω από το νερό. Απλό μεν, αλλά θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που ανοίξατε το ντους και φιληθήκατε από κάτω με το ταίρι σας; Είναι μια αισθησιακή εμπειρία που ανοίγει την όρεξη για ακόμη περισσότερο σεξ στην κρεβατοκάμαρα.

5. Πες του μόλις βγείτε από το ντους να σε σκουπίσει με την πετσέτα. Στην αρχή είναι αστείο, αλλά μετατρέπεται γρήγορα σε μια καυτή διαδικασία. Προκαταρκτικό που οδηγεί κατευθείαν σε αισθησιακό σεξ.

6. Σβήστε τα φώτα, ανάψτε πολλά κεριά και βυθιστείτε στην μπανιέρα. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι πιθανότητες να έχετε ένα ευρύχωρο τζακούζι στο διαμέρισμά σας είναι μειωμένες, αλλά αν θέλετε μια αισθησιακή βραδιά θα στριμωχτείτε! Βρείτε την στάση που σας βολεύει και βυθιστείτε σε ένα αρωματικό αφρόλουτρο. Βάλτε την κατάλληλη μουσική και μιλήστε για τα συναισθήματά σας, τη σχέση σας και ότι σας απασχολεί.

7. Μετά το ντους κάντε μασάζ ο ένας στον άλλο με κρέμα σώματος. Οι άντρες λατρεύουν το άγγιγμα και τα χάδια και το να αφιερώσεις χρόνο σε αυτό θα σε αποζημιώσει με το καυτό σεξ που προβλέπεται να σου κάνει αμέσως μετά.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: fnews.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!