7 σκέψεις που κάνεις όταν πρωτοβγαίνεις με κάποιον


Όταν γνωρίζεις κάποιον και αρχίζετε σιγά σιγά να βγαίνετε τα πρώτα σας ραντεβού, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σκέψεων που τριγυρνούν ανενόχλητες στο μυαλό σου. Φυσικά, ο έρωτας σου έχει πάρει τα μυαλά, τι λέω, γι΄αυτό είσαι ενθουσιασμένη και ταυτόχρονα αγχωμένη, χαρούμενη και ταυτόχρονα φοβισμένη – γενικότερα, δηλαδή, σ’ αυτή τη φάση καταφέρνεις και συνδυάζεις όλα τα αντιφατικά συναισθήματα. Από τη στιγμή που τον γουστάρεις τρελά  πάντως, οι παρακάτω σκέψεις είναι και οι επικρατέστερες:

1. “Τον έχω ερωτευτεί δηλαδή; Πως έφτασα σ’ αυτό το σημείο;” Ω ναι, έρχεται αυτή η μαγική στιγμή της συνειδητοποίησης, όπου για πρώτη φορά στα χρονικά (του συγκεκριμένου τύπου πάντα) καταλαβαίνεις ότι την έχεις πατήσει πολύ άσχημα μαζί του. Βασικά, δεν μπορείς με τίποτα να καταλάβεις πως από έναν απλό καφέ ή ένα χαλαρό ποτό, βρέθηκες να ονειρεύεσαι μακροχρόνια σχέση μαζί του. *WHAAAAT*

2. “Εγώ άραγε του αρέσω;” Όταν περνάς τόση ώρα μέσα στην ημέρα σου σκεπτόμενη πόσο άσχημα την πάτησες μαζί του, φαίνεται σχεδόν αδύνατο να μην αναρωτηθείς να αυτό που βιώνεις είναι όντως αμοιβαίο. Τότε, σε πιάνει αυτό το αυτοκαταστροφικό σου και προσπαθείς να εντοπίσεις σημάδια ότι ίσως δε σε θέλει όσο τον θέλεις εσύ, ότι δεν ενδιαφέρεται εξίσου, ότι δεν είναι ιδιαίτερα θερμός. Μωρέ, μήπως θέλεις και τα φαντάζεσαι όλα αυτά;

3. “Θα τον εγκρίνουν οι φίλες μου;”Κανονικά δε θα έπρεπε να σε αγχώνει αυτό, κυρίως γιατί τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ότι τα έχεις στο μυαλό σου: αν τον εγκρίνουν, αυτό θα γίνει επειδή σε βλέπουν πολύ ευτυχισμένη μαζί του. Αν δεν τον εγκρίνουν, ναι να ακούσεις τη γνώμη τους, αλλά μην κάνεις πίσω. Επαναλαμβάνω, να ακούσεις τη γνώμη τους και να την σκεφτείς πριν (και αν) την απορρίψεις, μπορεί να έχουν δίκιο, μπορεί όμως και όχι.

4. “Μήπως είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε μαζί φωτογραφία;”Εξαρτάται. Αν έχετε πάει σε κάποιο πολύ ωραίο μερός ή αν, τέλος πάντων, το σηκώνει η στιγμή, τότε ναι να βγάλετε. Αν έχεις φαγωθεί να βγάλετε φωτογραφία για να την ανεβάσεις και να τη δει ο Γιώργος, τότε ΟΧΙ.

5. “Τελικά, δεν περίμενα να περνάω τόσο ωραία μαζί του” Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι είναι σκέτη έκπληξη, ειδικά όταν τους γνωρίζεις όλο και καλύτερα με τον καιρό. Σιγά σιγά θα έχετε τα δικά σας inside jokes, θα αποκτήσετε άνεση και θα έρθετε ακόμη πιο κοντά – Τι ωραία που είναι αυτή η φάση ρε παιδιά! *συγκίνηση φουλ*

Αποτέλεσμα εικόνας για movies couples gif

6. “Λες να το πιστεύει κι αυτός ότι το πάμε για σχέση;” Τύπου “το καταλαβαίνει κι αυτός ότι είμαστε μαζί, έτσι;”.  Ε αυτή πρέπει να είναι λογικά η πρώτη αμήχανη στιγμή της σχέσης, όπου τσεκάρεις κάθε του κίνηση/λέξη για να βεβαιωθείς ότι είστε μαζί, ακόμη κι αν δε στο έχει ζητήσει όπως κάναμε στο γυμνάσιο/δημοτικό.

7. “Να στείλω ή να περιμένω από αυτόν;” Όσο είναι αρχή (και για όσο αντέξεις) θέλεις να τον κάνεις να νιώσει άνετα, να μη σε περάσει για καμιά πιεστική, να μη σε έχει δεδομένη, να να να. Δε θα σου πω να μην το παίξεις “hard to get” όπως λέμε και στο χωριό μου, αλλά θα σου πρότεινα να μη λυγίσεις στην πρώτη κοπέλα που θα του κάνει like  (” και ποια είναι αυτή είπαμε ρε Τάσο;).

 

 

 

Πηγή: y-olo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!