7 πράγματα που μας ξενερώνουν στο κρεβάτι


Θα πάω κατευθείαν στο ψητό γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά: το σεξ είναι ο μόνος τρόπος για να γνωριστούν πραγματικά δύο ενήλικες. Καλό το φλερτ, καλά τα ραντεβού, αλλά μόνο όταν τα σώματα σας κάνουν τα δικά τους, μπορείς να καταλάβεις αν ταιριάζεις με την άλλο –τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο, το οποίο δεν είναι αμελητέο –κάθε άλλο. Το σεξ είναι το πρώτο κουτάκι που θα τσεκάρεις όταν αρχίζεις να βγαίνεις με μια γυναίκα. Τα υπόλοιπα έπονται χρονικά.

Επειδή λοιπόν στο κρεβάτι (ή όπου άλλου, μπορεί να είναι και ένα αυτοκίνητο σε μια ερημιά ή ένας καναπές ή ένας τοίχος σε ένα έρημο στενό) δίνονται οι πρώτες συστάσεις, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά για αυτά που κάνουν οι γυναίκες και μας ξενερώνουν. Θυμήσου πως πριν λίγο καιρό είχαμε γράψει για τα αντιαθλητικά που μας κάνουν στα ραντεβού (όχι από αυτά τα αμφιλεγόμενα αντιαθλητικά που σφυρίζουν φέτος στην Ευρωλίγκα, αλλά από τα παλιά, τα βαρβάτα). Τώρα ήρθε η ώρα για το sequel. Κορίτσια, αν διαβάζετε, ακούστε μας.

1. Δεν είμαστε σε παιδική χαρά

Κάποιες γυναίκες μπορεί να ζουν σε ένα ροζ συννεφάκι (και να μας αρέσει). Μπορεί το βράδυ να κοιμούνται αγκαλιά με τα λούτρινα που είχαν από το Δημοτικό (και αυτό μας αρέσει). Μπορεί να φοράνε και εντελώς κοριτσίστικες πιτζάμες με τον tweety ή δεν ξέρω τι άλλο (αυτό δεν μας αρέσει). Την ώρα όμως του σεξ ό,τι θυμίζει παιδική χαρά και χαρωπή εκδρομή του Λυκείου Ελληνίδων, καλό είναι να λείπει.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ratpack.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!