7 λάθη που (ίσως) κάνεις και σε θεωρεί κακή στο σεξ


Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για συμπεριφορά στο σεξ για να σου δώσουμε μια κατεύθυνση ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις  και καταστάσεις. Όμως το είχαμε πιάσει λάθος. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε πριν σου δώσουμε tips για να κάνεις ένα καλό σεξ, έπρεπε να σου υποδείξουμε πρωτίστως τα λάθη που μπορεί να κάνεις, ιδίως αν είσαι πρωτάρα. Αυτή την αβλεψία θα σου διορθώσω τώρα.

Λένε πως δεν μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα αν πρώτα δεν το αναγνωρίσεις. Οι παρακάτω κινήσεις-συμπεριφορές σου κατά την διάρκεια του σεξ είναι ένα πρώτο βήμα για την αναγνώριση του προβλήματος που ακούει στο όνομα: “μέτριο σεξ”.

1. Φόβος. Είναι αυτό που σε πιάνει στην πρώτη σου φορά γενικά και στις πρώτες σου φορές με τον εκάστοτε φίλο σου. Ο φόβος μεταφράζεται και ως ντροπή ή έλλειψη αυτοπεποίθησης για το γυμνό σου σώμα. Γι΄αυτό δεν τολμάς να βγάλεις τα ρούχα σου αν δεν υπάρχει το απόλυτο σκοτάδι, δεν του επιτρέπεις να σου δείξει πόσο οκ αισθάνεται με το σώμα σου και καταλήγεις να τον ξενερώσεις τόσο που μπορεί και να του πέσει.

2. Μούγκα στην στρούγκα Vol.1: Δεν θα σου εισάγω καινά δαιμόνια λέγοντας σου ότι ο τύπος που κάνετε σεξ δεν είναι ούτε μέντιουμ ούτε ο Βαρβάτος. Δεν ξέρει πως την βρίσκεις, πόσο χρόνο χρειάζεσαι, τι σε βολεύει και τα τοιαύτα. Αν δεν του δώσεις οδηγίες πώς θα καταλάβει; Κοίτα μην γίνεις σαν τη στρίγγλα του GPS που μιλάει λες και είναι η Ουλρίκε Μάινχοφ. Με γλύκα να του εξηγείς.

3. Μούγκα στη στρούγκα Vol.2 : Όταν ο παρτενέρ σου είναι τόσο καλός που σου προκαλεί διάθεση να φωνάξεις μην το κρατάς μέσα σου. Δεν λέω ωραίο και το μουγκωτό, αλλά δεν ξέρεις πόση χαρά θα του προκαλέσεις αν ουρλιάξεις ή βογγήξεις λίγο. Μην είσαι pass me the salad please και “τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου” φάση.

4. Χρειάζεται και λίγο dominatrix. Επειδή είναι άντρας δεν σημαίνει ότι ξέρει τα πάντα και θα σε καθοδηγεί. Κάποιες φορές πρέπει να πάρεις τον έλεγχο και να έχεις εσύ το πάνω χέρι.

5. Αντιδράς όπως η Ρέιτσελ όταν την χούφτωσε για πρώτη φορά ο Ρος. (Κατάφερα πάλι να τα χώσω τα Φιλαράκια)

6. Είσαι δύσκολη. Δεν ξέρω το γιατί αλλά κάθε φορά που σου πιάνει το κεφάλι και πάει να σε κατεβάσει στα ισόγεια του αντιδράς και αντιστέκεσαι. Και δεν είναι ο Ρουβάς να σου τραγουδήσει με καλοσύνη “Μην Αντιστέκεσαι”. Αν δει ότι δεν… θα σε γράψει πολύ, θα κάνει την διείσδυση και από δω παν κι άλλες.

7. Κάνεις γκριμάτσες. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε πιάσει μια ξινομ@@@ίαση να την πω μια δυσφορία όταν δεν κάνει κάτι καλά, αλλά άμα βλέπει και την μούρη σου που έχει πάρει πόζα “πόσο άσχετος είσαι; Άντε τέλειωνε έχω και δουλειές”, τότε όχι μόνο δεν θα κάνεις σεξ, θα φας και μια ανάποδη. Σιγά μανδάμ…

Πηγή: y-olo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!