7 συμβουλές για τέλειο σεξ!!!

Τελικά είναι τόσο δύσκολο να κάνεις τέλειο σεξ με τον σύντροφό σου; Δύσκολο δεν είναι, αλλά όσο περνάει ο καιρός και η αναγκαστική ρουτίνα κάνει την εμφάνισή της στη σχέση σας (και στο κρεβάτι σας) είναι λογικό να επηρεάζεται και ο σεξουαλικός τομέας. Συμβαίνει σε κάθε ζευγάρι, μόλις περάσει ο πρώτος καιρός της σχέσης. Υπάρχουν όμως ορισμένες συμβουλές που αν τις έχεις στο μυαλό σου, μαζί με τη θέληση φυσικά να κρατήσεις τη σεξουαλική σας ζωή ζωντανή και όσο πιο έντονη γίνεται, δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις ποτέ για τις πιο προσωπικές στιγμές σας.

#1 Μετά το σεξ κι ενώ είστε και οι δυο ερεθισμένοι, είναι ευκαιρία να πειράξετε λίγο ακόμα ο ένας τον άλλον. Όχι μόνο να κάνετε και πάλι λίγα από τα γνωστά προκαταρκτικά, αλλά και να χρησιμοποιήσετε διάφορα εξαρτήματα αν θέλετε να πειραματιστείτε και να προσθέσετε κάτι διαφορετικό στη σεξουαλική σας ρουτίνα. Επίσης, δεν θα έχετε το άγχος αν θα πετύχουν τα νέα σας πειράματα, μιας και θα έχετε ήδη ευχαριστηθεί το βασικό κομμάτι της ερωτικής σας συνεύρεσης.  Βρείτε λόγους να σας κρατήσουν στο κρεβάτι ακόμα περισσότερη ώρα.

#2 Άνοιξε τα παράθυρα και κλείσε τις κουρτίνες. Αφήστε το γλυκό αεράκι να σας δροσίζει την ώρα που γίνεστε ένα. Εκτός από τη δροσιά που θα σας προσφέρει, είναι πρόκληση το γεγονός ότι μπορεί να σας ακούσουν οι γείτονες. Αν είστε πολύ τολμηροί και έχετε κάποιον εξωτερικό χώρο στο σπίτι σας, όπως για παράδειγμα μια αυλή στο πίσω μέρος του σπιτιού, όπου δεν μπορούν να σας δουν εύκολα αδιάκριτα μάτια, γιατί να μη δοκιμάστε να κάνετε σεξ έξω, κάτω από το φως των αστεριών, όπως παλιά;

#3 Παίξε με τα μαλλιά του και πέρνα τα νύχια σου απαλά από το κεφάλι του. Η κίνηση αυτή θα τον ερεθίσει, γιατί στο κεφάλι υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις, γι’ αυτό και το μασάζ στο σημείο αυτό είναι πάντα τόσο απολαυστικό και χαλαρωτικό. Αμέσως το σώμα απελευθερώνει την οξυτοκίνη, την ορμόνη της ευτυχίας, με αποτέλεσμα και οι δύο να νιώσετε περισσότερο πάθος και έλξη. Με ένα τέτοιο άγγιγμα ξεκινούν όλα…

#4 Εκμεταλλευτείτε τον καναπέ σας για να έρθετε πιο κοντά. Μιας και περνάτε αρκετές ώρες της ημέρας καθισμένοι εκεί, εκμεταλλευτείτε αυτό τον χρόνο υπέρ σας. Ανέβα επάνω του και φίλα τον, ενώ η κλειτορίδα σου ακουμπάει στο μόριό του. Μην ανησυχείς για τον καναπέ σου, δεν θα τον λερώσεις! Όλα αυτά θα τα κάνετε ενώ φοράτε τα ρούχα σας. Τη συνέχεια την αφήνω επάνω σας…

#5 Στείλε του ερωτικά μηνύματα με σεξουαλικά υπονούμενα όσο είναι στη δουλειά. Κάνε τον να περιμένει πώς και πώς να γυρίσει σπίτι για να σε αγγίξει. Πες του λέξεις που ξέρεις ότι θα τον ξεσηκώσουν και λόγια που θα τον αναστατώσουν. Είτε ότι τον περιμένεις μόνο με τα εσώρουχα, είτε ότι κάνεις μπάνιο γυμνή και τον σκέφτεσαι… Όλα ξεκινούν από το μυαλό κι αν καταφέρεις να κερδίσεις αυτό, δε χρειάζεται να ανησυχείς για όλα τα άλλα.

#6 Μίλα του βρώμικα, τόσο κατά τη διάρκεια του σεξ όσο και στα μηνύματα ή στο τηλέφωνο, την ώρα που του λες όλα εκείνα που θέλεις να σου κάνει. Το πρόστυχο λεξιλόγιο αναστατώνει τους άντρες, γι’ αυτό άσε τις ντροπές και βγάλε το naughty girl από μέσα σου.

#7 Βρείτε χρόνο για διακοπές, ακόμα κι ένα Σαββατοκύριακο αρκεί. Κάντε το όσο πιο συχνά μπορείτε. Οι διαφορετικές παραστάσεις θα ανανεώσουν τόσο τη σχέση σας, όσο και τη σεξουαλική σας ζωή.

 

Πηγή: followme.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!