7 λόγοι για να κάνεις σεξ κάθε μέρα!

Το σεξ είναι μια από τις πιο σημαντικές και καθοριστικές παραμέτρους μιας υγιούς σχέσης, όχι μόνο γιατί ικανοποιεί την ανάγκη των ανθρώπων για ικανοποίηση, αλλά και γιατί συνδέει και ενώνει τους συντρόφους τόσο συναισθηματικά, όσο και σωματικά, αυξάνοντας το βαθμό επικοινωνίας, οικειότητας, πόθου και έλξης μεταξύ τους.

Και ενώ οι σεξουαλικές επαφές είναι κάτι δεδομένο και αυτονόητο για τα νέα ζευγάρια, κάτι στο οποίο δεν μπορούν με τίποτα να αντισταθούν από τη φλόγα που νιώθουν, οι μακροχρόνιες σχέσεις πέφτουν στην παγίδα της ρουτίνας, που φθείρει την ερωτική ζωή και μειώνει τη σημασία της.

Τα «θέλω» μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας των «πρέπει» και το σεξ μοιάζει με πολυτέλεια λόγω έλλειψης χρόνου ή κρίνεται ξεπερασμένο.

Ωστόσο, τα οφέλη του στη ζωή των παντρεμένων και μη ζευγαριών είναι αμέτρητα, με τα επτά βασικά να συνοψίζονται παρακάτω, που έχουν σκοπό να κάνουν το σεξ καθημερινή σας συνήθεια.

Ενας οργασμός την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα

Αν δεν έχετε σκοπό να κάνετε γυμναστική σήμερα, μπείτε κάτω από τα σεντόνια με το σύντροφο σας! Το σεξ δυναμώνει και τονώνει τους μύες, βελτιώνει τον ύπνο, μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

Η σεξουαλική επαφή αναπτύσσει την οικειότητα στο ζευγάρι

Κατά τη διάρκεια της απαιτείτε συναισθηματική και σωματική σύνδεση. Οταν κανείς βιώνει τον οργασμό το σώμα γεμίζει με μια ορμόνη, την οξυτοκίνη, που ευθύνεται για τη δημιουργία και εδραίωση δεσμών αγάπης μεταξύ των ερωτευμένων.

Η όψη της επιδερμίδας βελτιώνεται και αποκτάει λάμψη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!