6+1 σεξουαλικά φετίχ που δεν είχες ιδέα πως υπάρχουν!

Το έκανες το κλικ… Και βάζω στοίχημα πως το έκανες θέτοντας στον εαυτό σου τα εξής απλά τρία ερωτήματα:

  • Υπάρχουν φετίχ που δε γνωρίζω;
  • Είναι όντως πραγματικά;
  • Λες να είναι τίποτα από αυτά τα «περίεργα» που μ’ αρέσουν;

Οι απαντήσεις στα παραπάνω είναι εξίσου απλές και μονολεκτικές:

Γιατί αν η απάντηση στο τρίτο ερώτημα είναι οτιδήποτε διαφορετικό απ’ αυτό το ξεκάθαρο «Όχι», υπάρχει πρόβλημα. Και μάλιστα μεγάλο.

Τέλος πάντων, αυτά είχα να πω ως πρόλογο. Τα υπόλοιπα, τ’ αφήνω στα χέρια της επιστήμης. Αν κι αυτή, τα έχει σηκώσει ψηλά προ πολλού!

1. Ακρωτομοφιλία

Πρόκειται για την ισχυρή ερωτική έλξη που αισθάνεται κάποιος, για ανθρώπους που είναι ακρωτηριασμένοι. Μάλιστα, η ακρωτομοφιλία είναι υποκατηγορία μιας άλλης παραφιλίας, σύμφωνα με την οποία αναπτύσσεται ερωτικός ερεθισμός στην ιδέα πως είσαι εσύ ο ίδιος ακρωτηριασμένος.

2. Κλιμακοφιλία

Πώς γίνεται να υπάρχει άνθρωπος που «τη βρίσκει» να πέφτει από τις σκάλες; Μα είναι δυνατόν; Δηλαδή να φανταστούμε μια όμορφη γυναίκα, να κατεβαίνει τις σκάλες με ψηλά παπούτσια, να χάνει την ισορροπία της ευρισκόμενη στο ισόγειο σε χρόνο ρεκόρ… Κι όμως, αντί να ζητήσει βοήθεια ή έστω να αναθεματίσει το «Μάτι» (ακούς γιαγιά στο χωριό;), αυτή σηκώνεται, βρίσκει έναν άντρα και του ψιθυρίζει «Θέλω να με πάρεις εδώκαι τώρα». Γίνονται αυτά τα πράγματα;

3. Γεροντοφιλία

Παρόλο που δεν πρόκειται για επισήμως αναγνωρισμένη, ψυχική διαταραχή, η γεροντοφιλία είναι η κατάσταση κατά την οποία ένας νεαρός άντρας ή μια νεαρή γυναίκα, έλκεται από κάποιον ηλικιωμένο άνθρωπο. Εδώ που τα λέμε πάντως, παίζει να είναι και η πιο «φυσιολογική ανωμαλία» που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα.

4. Οτοπλασοφιλία

Και ναι, υπάρχουν τύποι εκεί έξω, που ερεθίζονται στην εικόνα ενός …ανθρωπόμορφου χνουδωτού ζώου. Ορισμένοι, πηγαίνουν το συγκεκριμένο φετίχ σε άλλο επίπεδο, φανταζόμενοι τον παρτενέρ τους ντυμένο σαν κάποιο καρτούν. Ναι ναι, σωστά τα γράφω.

5. Μελισσοφιλία

Σαν παιδί κι εγώ, έχω ακούσει αρκετές φορές να γίνεται λόγος για ζωόφιλους. Άντρες που έλκονται από …κατσίκες, γυναίκες από …άλογα ή και οι δύο από σκυλιά και διάφορα παρόμοια ζώα. Ζωοφιλία όμως, με κεντρικό πρωταγωνιστή μέλισσες και σφήκες, δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ποτέ. Τι μαθαίνει κανείς στα 23 του όμως…

6. Αναστημαφιλία

Σε περίπτωση που τρελαίνεσαι για σεξ με κάποιον/α που είναι είναι είτε πολύ πιο ψηλός/ή από εσένα, είτε πολύ πιο κοντός/ή, είτε πολύ πιο αδύνατος/η, είτε πολύ πιο χοντρός/ή, τότε είσαι κι επισήμως μέλος των ανθρώπων που «πάσχουν» από αναστημαφιλία. Τι να σε κάνουμε; Φαντασιώσεις είναι αυτές!

7. Nasolingus

Και θα κλείσω με το τελευταίο φετίχ, το οποίο ωστόσο δεν κατάφερα να μεταφράσω μιας και είναι το μοναδικό που δεν βασίζεται σε ελληνικές λέξεις. Ίσως η «ρινοφιλία» να ήταν μια καλή προσέγγιση. Όπως και να ΄χει πάντως, η συγκεκριμένη, ας την πούμε φαντασίωση, είναι αρκετά διαδεδομένη στον χώρο του BDSM κι έχει να κάνει με την ικανοποίηση γλείφοντας και ρουφώντας τη μύτη του παρτενέρ σου. Σε ακραίες περιπτώσεις μάλιστα, ο …ρινοφιλικός φαίνεται να ερεθίζεται ακόμη περισσότερο, γευόμενος τις μύξες του/της φίλης του. Καθημερινά πράγματα!

Πηγή: neopolis.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!