6 χαρακτηριστικά του τέλειου άντρα!


Στο περίπου όλοι φανταζόμαστε πως μπορεί να είναι ο τέλειος άντρας. Μην πάει το μυαλό σου μόνο στην ομορφιά. Δεν είναι μόνο αυτό. Μπορεί να δεις τον πιο ωραίο άντρα και να μην σου κάνει αίσθηση μόνο και μόνο από τον χαρακτήρα του αλλά μπορεί να δεις και κάποιον πιο άσχημο, αλλά γλυκούλη και να καταφέρει να σε κεντρίσει από το χαρακτήρα του. Σύνηθες! Διότι τι να την κάνεις την ομορφιά αν δεν μπορείς να πεις και κάτι ουσιαστικό με τον άλλο;  O τέλειος άντρας κρίνεται με αντικειμενικά κριτήρια αλλά είναι ένα συνονθύλευμα χαρακτηριστικών!

Τα παρακάτω χαρακτηριστικά είναι αυτά που κάνουν έναν άντρα τέλειο! Αν έχεις αγόρι και έχει μια μίξη αυτών των χαρακτηριστικών τότε είσαι τυχερή!

Λέξεις κλειδιά:

1. Να είναι εξυπνούλης
Δεν χρειάζεται να έχει και το υψηλότερο IQ αλλά ούτε και να είναι το παιδί θαύμα. Αρκεί να μπορείς να μιλάς μαζί του για διάφορα θέματα και να στέκεται στις συζητήσεις σας. Να έχει να πει κάτι ουσιαστικό (και ας μην είναι πολυδιαβασμένος).

2.  Σεβασμός (λέξη κλειδί για όλα)
Αυτό είναι το κλειδί! Δεν θέλεις να έχεις δίπλα σου κάποιον ρατσιστή ή μισογύνη. Θέλεις κάποιον που σέβεται εσένα αλλά και όλους γύρω σου.

3. Να είναι ευγενής
Είναι σχεδόν γοητευτικό να είναι ο άλλος ευγενικός και να θέλει να βοηθάει τους γύρω του.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου  εδώ

Πηγή: followme.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!