6 σημάδια που δείχνουν πως είναι έτοιμη να πέσει στο κρεβάτι σου!


Υπέροχα νέα αναγνώστη! Είστε στο τέταρτο – πέμπτο ραντεβού και εσύ σκέφτεσαι όλο και πιο συχνά πότε να κάνεις την κίνηση για να ολοκληρωθεί το φλερτ σας. Σπίτι σου ή σπίτι της δεν έχει σημασία… Σημασία έχει να κάνεις την κίνησή σου τη σωστή στιγμή για να περάσετε στο επόμενο στάδιο.

Η αλήθεια είναι φίλε αναγνώστη πως αν μια γυναίκα σε βλέπει για περισσότερο από ωμό, απολαυστικό σεξ θα αναβάλλει την συνεύρεση σας όσο μπορεί… Αυτό για σένα σημαίνει πως δεν πρέπει να κινηθείς πολύ σύντομα… και φυσικά ούτε να περιμένεις τόσο ώστε να σε βάλει στην κατηγορία του φίλου…

Για να ξέρεις πότε είναι έτοιμη για τη μεγάλη παράδοση δες μερικά σημάδια που αποκαλύπτουν ότι είναι έτοιμη για τον ερωτά σου…

1. Σου ξεκίνησε πρώτη ή ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό σε βραδινά ερωτικού περιεχομένου μηνύματα που στέλνεις;  Το cyber sex δείχνει πως είναι έτοιμη και για το πραγματικό!

2.  Βγαίνετε έξω. Μιλάτε. Σε κοιτάει στα μάτια. Έντονα. Μετά στα χείλη. Και πάλι μάτια. Πίστεψε μας δεν ακούει τι της λες. Σκέφτεται πως θα είναι το σεξ σου.

3. Όταν την αγγίζεις βλέπεις πως φέρνει το σώμα της πιο κοντά στο δικό σαν να ανυπομονούσε να κάνεις την κίνηση.

4. Κατά τις συναντήσεις σας επιδεικνύει έντονη ερωτική συμπεριφορά. Φτιάχνει τα μαλλιά της, πίνει το ποτό της με σέξι τρόπο, σε αγγίζει τυχαία και συχνά και σε αποκαλεί με το μικρό σου όνομα συνέχεια.

5.  Όταν τη φιλάς δεν κάνει πίσω, δεν παγώνει δεν λέει «όχι» και δε λέει «σταμάτα». Μάλλον θα έλεγες πως κολλάει το σώμα της στο δικό σου και τα φιλιά της γίνονται πιο παθιασμένα.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: onsports.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!