6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις την ώρα του ΣΕΞ


Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και επιτρέπει ακριβώς αυτό που του αρέσει. Ωστόσο, αγαπητέ μου φίλε, υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία δεν είναι αυτονόητο ότι της αρέσουν και τα οποία μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και τη… σωματική σου κακοποίηση, κοινώς να φας ένα ξεγυρισμένο χαστούκι. Δεν είμαστε όλες οι γυναίκες ίδιες δεν είναι απαραίτητο κάτι που άρεσε στην πρώην σου να αρέσει και στη νυν. Και επειδή έχω βαρεθεί, όπως και η κάθε αθώα γυναίκα εκεί έξω, να αντιμετωπίζουμε γκαφατζήδες, λέω να σου δώσω κάποια tips ή για την ακρίβεια έναν κατάλογο με όλα αυτά που απαγορεύονται να κάνεις στο σεξ, γιατί πολύ πιθανό η γροθιά της να προσγειωθεί στην μύτη σου.

Μάθημα πρώτο:

Αν σου ζητήσουμε κάτι, μην εκφέρεις άποψη,μη διαμαρτυρηθείς και απλά κάν’ το! Θέλω αναμμένα φώτα; Άναψέ τα! Θέλω απόλυτο σκότος. Κλείσ’ τα. Θέλω να μη βγάλω το σουτιέν; Άφησε το στη θέση του. Η κίνηση της βίαιης απομάκρυνσής του είναι σέξι στον κινηματογράφο και όταν αυτός που στο βγάζει είναι ο Brad Pitt. Γενικά να ξέρεις, βασικά το ξέρεις ήδη από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκες με την Κατερινούλα του διπλανού θρανίου όταν ήσουν 8, ότι οι είμαστε ανασφαλείς. Όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσεις, τόσο καλύτερη θα είναι και η σχέση σου μαζί μας.

Μάθημα δεύτερο και ακόμα πιο βασικό: Μην πετάς βλακείες την ώρα του σεξ. Γενικά αν δεν το έχεις ομιλητικό, η σιωπή είναι χρυσός. Μείνε σιωπηλός και κάνε απλά τη γνωστή παλινδρομική κίνηση μέχρι να επέλθει η ολοκλήρωσις. Ατάκες του τύπου: «Μου αρέσει τόσο πολύ το σώμα σου που λατρεύω ακόμα και την κυτταρίτιδά σου», δεν είναι μόνο καταστροφικές για την εξέλιξη της βραδιάς, αλλά και για τη σωματική σου ακεραιότητα. Γενικά, οτιδήποτε σε φλοιό πορτοκαλιού, χαλάρωση ή ραγάδα, καλό θα ήταν να μένει ασχολίαστο. Ακόμα κι αν όντως σου αρέσουν τα κύματα που κάνουν τα οπίσθιά της όταν τα σκαμπιλίζεις, μην της πεις ότι μου αρέσει ο πισινός σου γιατί είναι μαλακός και εύπλαστος. Τώρα αλήθεια, σε ικετεύω: Μην το κάνεις!

…. Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ratpack.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!