6 πράγματα που θέλει στο κρεβάτι κι εσύ ίσως αγνοείς

Το σεξ πλέον, παρά το γεγονός ότι η πράξη αυτή καθεαυτή εξακολουθεί να είναι απλή και συγκεκριμένη, έχει διανθιστεί και εμπλουτιστεί με τόσες πολλές λεπτομέρειες που το κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον και παράλληλα περίπλοκο. Μην κάνεις αυτή την κίνηση θα νομίζει ότι θέλεις μόνο σεξ, μην κάνεις το άλλο θα νομίζει ότι τον πιέζεις, κάνε και κάτι περισσότερο θα νομίζει ότι είσαι ανίδεη. Και καταλήγεις με ένα κεφάλι καζάνι χωρίς να έχεις απολαύσει τίποτα και χωρίς να έχεις καταλάβει αν τελικά όλο αυτό που έκανες σου άρεσε. Και πόσο πιο εύκολα και απλά ήταν τα πράγματα παλαιότερα, όταν οτιδήποτε κι αν έκανες, τελικά κατέληγες με το αγόρι αυτό; Λοιπόν επειδή αντιλαμβανόμαστε τα ερωτηματικά που ίσως σε βασανίζουν, και φυσικά την πρόθεσή σου να γίνεις η απόλυτη ιέρεια του σεξ-έλα τώρα που δε θέλεις-λέμε να σου αποκαλύψουμε κάποια βασικά πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν, κι εσύ ίσως να μην είχες σκεφτεί καν. Βγάλε σημειωματάριο γιατί θα πούμε σημαντικά πράγματα να ξέρεις.

1. Όταν λέει να συνεχίσεις να κάνει αυτό που κάνεις, τότε απλά κάντο. Δεν καταλαβαίνουμε το λόγο για τον οποίο, ενώ εσύ τον βλέπεις να σεληνιάζεται από ευχαρίστηση και ηδονή, και να γκαρίζει «Μη σταματάς συνέχισε έτσι ακριβώς», για ποιο δαιμονισμένο λόγο σταματάς και τον αφήνεις με το παράπονο ζωγραφισμένο στα ματάκια του. Μα τόσο άκαρδη είσαι πια; Σκέψου το και από την ανάποδη. Θα ήθελες εσύ να σου κάνει κάτι αντίστοιχο; Όχι. Τότε λοιπόν συνέχισε αυτό που κάνεις και μη μιλάς πολύ. Στο κάτω κάτω, τι φταίει αυτός που είσαι υπέρ το δέον ταλαντούχα;

2. Έλα από πάνω: Κακά τα ψέματα, οι περισσότερες γυναίκες τρέμουν το από πάνω και η αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών έχουν να θυμούνται ελάχιστες παρτενέρ που το… δούλευαν καλά. Μη φοβάσαι να ανέβεις από πάνω του βρε κορίτσι μου, γιατί αν δεν το δοκιμάσεις δε θα μάθεις. Εντάξει την πρώτη φορά δε θα έχεις ρυθμό, τη δεύτερη επίσης, αλλά σιγά σιγά θα το βρεις. Και μετά σίγουρα δε θα το ξαναχάσεις. Κάτι σαν το ποδήλατο ένα πράγμα.

3. Δείξε ενθουσιασμό όταν του κάνεις στοματικό: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο αφροδισιακό για έναν άντρα από το να απολαμβάνει η παρτενέρ του να του κάνει στοματικό. Δηλαδή και να θέλεις να αυτοκτονήσεις από βαρεμάρα εκείνη τη στιγμή, δεν υπάρχει λόγος να το δείξεις γιατί ούτε εσύ θα ήθελες να βιώσεις κάτι αντίστοιχο. Τι να κάνουμε έτσι είναι τα πράγματα στο σεξ. Δούναι και λαβείν. Τώρα τι να σου πούμε, αν σου είναι δυσβάσταχτο μην το κάνεις. Αλλά δεν ξέρουμε αν θα το πάρει και πολύ καλά να ξέρεις.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr