“5ο Superstars Dance Show in Athens”: Το Σάββατο 23/1 στη Βάρη

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Αθήνα το 5ο Superstars Dance Show in Athens με την συμμετοχή παγκόσμιων πρωταθλητών αθλητικού Latin χορού από το εξωτερικό.


 Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Αθήνα το 5ο Superstars Dance Show in Athens με την συμμετοχή παγκόσμιων πρωταθλητών  αθλητικού Latin χορού από το εξωτερικό.

Αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές είναι οι Slavik Kryklyvyy και Karina Smirnoff θρύλοι της παγκόσμιας χορευτικής σκηνής οι οποίοι έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης θαυμαστών από όλο τον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο.

Η Karina Smirnoff είναι πρωταρχικό μέλος – χορεύτρια στο team  του Dancing with the Stars της Αμερικής κατάγεται από την Ρωσία και έχει και ελληνική φλέβα καθώς η γιαγιά τη ήταν ελληνίδα.

Παγκοσμίου φήμης και ο Slavik Kryklyvyy ο οποίος θεωρείται ο σπουδαιότερος άντρας χορευτής των τελευταίων δεκατιών στον αθλητικό χορό Latin. Και οι δύο θεωρούνται celebrities καθώς έχουν πρωταγωνιστήσει σε ταινίες του Hollywoood και σε χορευτικά ντοκυμαντέρ που διηγούνται την ζωή και την καριέρα τους.

Η παράσταση θα πλαισιωθεί από μια επιλεγμένη ελληνική αποστολή, την αφρόκρεμα επαγγελματιών χορευτών και από παρουσιάσεις πρώτων θέσεων από τους διαγωνισμούς χορού satolia productions.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016
Ώρα έναρξης 11.00μμ

ΚΤΗΜΑ ΛΙΑΡΟΥ – ΒΑΡΗ
Πίσω από τη σχολη Ευελπίδων
Εισιτήρια θα προμηθευτείτε από τη διοργάνωση
satolia.com DANCE PRODUCTIONS
210 9605202,
http://www.satolia.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!