5 πράγματα που θα σου συμβούν όταν έχεις καιρό να κάνεις σεξ


Στον εχθρό μας δεν το ευχόμαστε, αλλά να που μερικές φορές-βασικά πολλές φορές-συμβαίνει και αυτό! Αναφέρομαι στο πολύ κακό ενδεχόμενο να έχεις να κάνεις σεξ μήνες (μη σου πω και χρόνια, ναι γίνεται), κατάσταση η οποία σε στενοχωρεί, σε προβληματίζει αλλά σου δένει και τα χέρια γιατί δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να την αντιμετωπίσεις. Διότι η αλήθεια είναι, ότι οι σχέσεις σήμερα είναι δύσκολες, κορίτσι του one night stand ή της ξεπέτας δεν είσαι, οπότε κάθεσαι τα βράδια μοναχή και κλαις την μοίρα σου! Αν έχεις παρατηρήσει κάποιες αλλαγές πάνω σου, δεν είναι η ιδέα σου διότι συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Ποια είναι αυτά; Παρακάτω σου ετοιμάσαμε μία λίστα, ώστε αν τα εντοπίσεις να μην σκιαχτείς και να καταλάβεις από πού προέρχονται!

1. Αρρωσταίνεις πιο συχνά: Όχι μη γελάσεις γιατί το εννοώ 100%. Οι ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του σεξ ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα ο οργανισμός σου να είναι πιο… γερός!

2. Τα επίπεδα του στρες αυξάνονται: Είναι προφανές γιατί οι ορμόνες της ευεξίας και της χαράς σαφώς μειώνονται. Εξάλλου είναι παρατηρημένο: Όταν κάνουμε σεξ συχνά, τα πάντα μας φαίνονται πιο εύκολα και χαλαρά.

3. Δυσκολεύεσαι να ερεθιστείς: Είναι λογικό οπότε μη σου κάνει εντύπωση. Όσο κάτι το εξασκείς τόσο πιο εύκολο σου φαίνεται. Με τον ίδιο τρόπο η αποχή και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε οδηγεί στην απάθεια. Παρατηρημένο και εμπεριστατωμένο.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!