5 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ!


Στο σεξ έχουμε πει ότι δεν χωρούν απαγορεύσεις και πρέπει και ψυχαναγκασμοί

Το σεξ φίλη μου θα πρέπει να είναι ελεύθερο, όσον αφορά στο πνεύμα και τη διάθεση μην παρεξηγηθώ κιόλας, οπότε καλά θα κάνεις να απελευθερωθείς και να το απολαύσεις. Ωστόσο, επεδή δε θέλουμε να σε αφήνουμε και στο μαύρο σκοτάδι, και επειδή η καταστροφή είναι μόνο στιγμές μακριά, σου έχουμε κάποια απαγορευμένα πράγματα τα οποία καλό θα ήταν να μην κάνεις ή πεις κατά τη διάρκεια του σεξ, γιατί πιθανόν να είναι και η τελευταία φορά που θα κάνεις μαζί του. Ένα θέμα σκληρό, αλλά με πολλή αγάπη για σένα που ψάχνεις την… τελειότητα και όχι μόνο!

1. Να κλάψεις: Για μία γυναίκα υπάρχουν πολλοί λόγοι να κάψει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αρκεί να θυμηθούμε ότι δεν έχουμε το κορμί της Adriana Lima και τώρα που ανοίγει ο καιρός πάλι δεν έχουμε χάσει τα 3 κιλά που θέλαμε. Παρόλα αυτά, το κλάμα στο κρεβάτι, παρουσία του καλού σου ή έστω του παρτενέρ σου, είναι απαγορευτικό και οποιαδήποτε συνέπεια και αν αντιμετωπίσεις μετά, θα σου αξίζει. Συγνώμη αλλά εδώ λέμε αλήθειες.

2. Να αναφέρεις τη λέξη «μωρό»: Αλήθεια, ακόμα κι αν ο άνθρωπος αυτός λατρεύει τα παιδάκια, ακόμα κι αν έχει υπάρξει… μαμή κάποια στιγμή στη ζωή του, το μόνο σίγουρο είναι ότι για μωρά, πάνες και μπιμπερό δε θέλει να ακούσει. Τουλάχιστον όχι τη στιγμή που έχει αποχωριστεί το βρακάκι του και ετοιμάζεται να σου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.

3. Να είσαι άγαρμπη: Τώρα χρειάζεται να στο αναλύσουμε περισσότερο αυτό; Γλυκιά μου το πέος είναι ευαίσθητο και φοβισμένο. Μην του συμπεριφερθείς άσχημα γιατί οι συνέπειες της συμπεριφοράς αυτής θα σε επηρεάσουν και μάλιστα πολύ. Την προσοχή σου λοιπόν.

4. Να δείχνεις ότι βαριέσαι: Συγνώμη αλλά αν βαριόσουν γιατί δέχτηκες την ανήθικη πρότασή του; Είναι πιο τίμιο να πεις ότι δεν μπορώ και δεν έχω όρεξη, από το να τον βάλεις στη διαδικασία του σεξ κι εσύ να μη βλέπεις την ώρα να τελειώσει. Δεν είναι κρίμα να βλέπεις την απογοήτευση-και ίσως την απόγνωση-στα ματάκια του;

5. Να πολυλογείς: Είπαμε, και η απόλυτη σιωπή δεν μας αρέσει, αλλά κοπελιά, όχι και να μη βάλεις γλώσσα μέσα σου. Εκτός του ότι γίνεσαι κουραστική, τον αποσυντονίζεις κιόλας. Και τελικά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έχεις χάσει το χρόνο σου.

Πηγή: queen.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!