5 βασικά σημάδια ότι πλέον δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου


Είχατε μία υπέροχη σχέση και όλα κυλούσαν ομαλά, αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα τα πράγματα δεν μένουν ποτέ έτσι! Όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς, για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά ο συνηθέστερος είναι εκείνος της ήττας, ο άντρας με τον οποίο είσαι ερωτευμένη, αγαπάς και γιατί όχι θα ήθελες να γίνει και ο πατέρας των παιδιών σου, πλέον σε βλέπει και δεν μπορεί να σε… αντέξει λεπτό! Ναι το ξέρουμε ότι είναι άδικο και σκληρό, αλλά κακά τα ψέματα είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα και πάθη. Μπορεί λοιπόν να μη θέλεις να το συνειδητοποιήσεις, από εγωισμό και μόνο, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια που φανερώνουν ότι του είσαι κυριολεκτικά ανυπόφορη! Ας πάμε να δούμε κάποια…

1. Τον ενοχλούν όλα: Καλά αυτό είναι κλασικό δείγμα ότι ο έρωτας έχει τελειώσει: Αυτά που σε γοήτευαν στον άλλο την αρχή τώρα πια έχουν καταντήσει ενοχλητικά! Στην προκειμένη βέβαια δεν αναφερόμαστε σε στοιχεία του χαρακτήρα αλλά απλά και μόνο σε απλές καθημερινές ενδείξεις αγάπης και φροντίδας! Μόλις πας να τον χαιδέψεις γίνεται έξαλλος, η αγκαλιά έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση και γενικότερα αποφεύγει τις πολλές επαφές μαζί σου. Δυστυχώς φίλη μου, η σωματική επαφή είναι ένα από τα κύρια σημάδια ότι κάποιος σε θέλει και ένα από τα κύρια ότι δεν σε γουστάρει πια όταν αυτή απουσιάζει!

2. Σου λέει αλήθειες: Ας μην παρεξηγηθούμε, σου λέει αλήθειες οι οποίες ξέρει ότι θα σε πονέσουν και θα σε κάνουν να κλάψεις με μαύρο δάκρυ, για να τα ξεκαθαρίζουμε κιόλας. Ενώ παλιότερα το ότι πάχυνες μπορεί να το έβλεπε αλλά του ήταν παντελώς αδιάφορο, μη σου πούμε ότι το έβρισκε και σέξι, τώρα πια ακόμα και 2 κιλά να πάρεις, εκτός του ότι σου το λέει με όση κακία του περισσεύει, κατακρίνει και οτιδήποτε κι αν φοράς διότι πολύ απλά δεν σου πηγαίνει! Γενικότερα, αν ο καλός σου δεν βρίσκει και πολλά όμορφα πάνω σου, τότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει να είναι καλός σου γιατί απλά δεν τον νοιάζουν τα συναισθήματά σου και αποζητά να σε πληγώνει μπας και καταλάβεις τι σου γίνεται και τον χωρίσεις εσύ!

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!