5 ατάκες που δεν λέγονται στο κρεβάτι!


Όσο κατάλληλες κι είναι οι συνθήκες για να περάσετε μια τέλεια βραδιά, μια ατάκα αρκεί για να καταστρέψει όλο τον ερωτισμό. Προσοχή, λοιπόν, σε 5 πράγματα που «απαγορεύεται» να λέγονται στο κρεβάτι! 

«Μην ανησυχείς, συμβαίνει σε όλους». Αν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι να πεις όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με κάποια στυτική δυσλειτουργία, ίσως είναι καλύτερο να το ξανασκεφτείς. Αφενός δείχνεις την απογοήτευσή σου, αφετέρου αν αυτό επαναλαμβάνεται συχνά αντί να λες ότι συμβαίνει σε όλους είναι καλύτερο να επισκεφθείτε μαζί κάποιον ειδικό.

«Δεν νιώθω τίποτα». Εκείνος θα το πάρει σαν έμμεσο (ή και άμεσο) σχόλιο για το μέγεθος ή για τις ικανότητές του και το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτικό.

«Τελείωσες ή όχι ακόμα;». Είναι σαν να του λες ότι βαρέθηκες, ότι δεν απολαμβάνεις την ερωτική πράξη και ότι γενικά θέλεις να τελειώνετε. Από την άλλη αν αγχώνεσαι για την αντισύλληψη καλύτερο είναι να πάρετε τα μέτρα σας εξαρχής.

«Ο πρώην μου το έκανε έτσι ή δεν έκανε αυτό». Είναι η πλέον ακατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις για το πρώην σου ή για όσα έκανε εκείνος. Το βέβαιο είναι ότι ο νυν θα ξενερώσει.

«Αυτό το έχω ξανακάνει ή εκείνο δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ». Μπορεί εσύ να θέλεις να ξεκαθαρίσεις πόση εμπειρία έχεις στο σεξ, όμως αυτό είναι πιθανό να ξενερώνει ή να αγχώνει το άλλο σου μισό επειδή ακριβώς αφορούν στο παρελθόν.

 

Πηγή: altsantiri.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!