5 κινήσεις για να φαίνεσαι πιο έμπειρη στον έρωτα!

Εντάξει το ομολογώ. Με τον τίτλο προσπάθησα να σε παραπλανήσω. Αλλά μετά από τόσες και τόσες συμβουλές θα μου το συγχωρήσεις. Δεν έκανα δα και έγκλημα. Όπως δεν είναι έγκλημα που η σεξουαλική σου ζωή δεν περιλαμβάνει πολλά επεισόδια. Για την ακρίβεια ζήτημα είναι αν έχει ξεπεράσει το δεύτερο επεισόδιο.

Και ξέρεις πολλές φορές αυτό μπορεί να φανεί άσχημο στον επόμενο παρτενέρ σου. Κακώς αν με ρωτάς, αλλά δεν παύει να ισχύει. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και από την ανάποδη. Μόνο που για τους άντρες είναι δεύτερη φύση να υποκριθούν τους πολύπειρους και περπατημένους. Με τόσα πορνό που έχουν δει κάπως θα το κρύψουν. Εμείς όμως αν και ξέρουμε να υποκρινόμαστε έναν οργασμό δεν μπορούμε να καμουφλάρουμε τόσο καλά την απειρία. Αν πάντως ενδιαφέρεστε κορίτσια υπάρχουν κάποια σχετικά αποτελεσματικά tips.

1.Μικρές κινήσεις στο πριν. Κι όταν λέω πριν δεν εννοώ μόνο προκαταρκτικά. Αλλά ακόμα και στο μπαρ που τα πίνετε. Θα είναι το πόδι σου που το τρίβεις στο δικό του, θα είναι ένα μπήξιμο τον δαχτύλων στην πλάτη του (θα σου τα πω άλλη φορά γι΄αυτό)… Δεν τα αναφέρω τυχαία γιατί είναι τα πιο έμπειρα αυτά τα δύο.

2. Προτίμησε στάσεις που να του δείχνουν ότι εσύ βρίσκεται από πάνω. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η μπάλα είναι στο γήπεδο σου και εσύ ορίζεις το παιχνίδι. Εγώ εύκολα στο λέω, αλλά εσύ δύσκολα το κάνεις. Με δύο ποτηράκια όλα γίνονται πιο απλά.

3. Παίξε με τα μάτια. Κοίταζε τον επίμονα κατά την διάρκεια της πράξης ή και πριν. Στα μάτια φαίνεται η αλήθεια, αλλά εν προκειμένω θα φανεί το σωστό σου καμουφλάζ. Γίνε πολλά υποσχόμενη. Ή μπορείς να υποδυθείς την άπειρη και να του δείξεις να καταλάβει ότι είναι role playing.

4. Στο στοματικό εφόσον δεν έχεις τεχνική επικεντρώσου στο αποτέλεσμα. Είναι σαν τις ομάδες που θέλουν πρωτάθλημα. Μαθαίνουν να κερδίζουν και με 1-0 με δύο φάσεις. Αυτό θες. Αν του φέρεις την κορύφωση δε θα τον νοιάζει πως το έκανες. Δεν θα πάρει χαμπάρι για να σου μιλάω ειλικρινά.

5. Στο σεξ επένδυσε στις απότομες παύσεις. Εκεί που τον βλέπεις να έχει πάρει φόρα κόψε τον. Το ίδιο κάνε και στα φιλιά. Τραβήξου πίσω ή ζήτα να αλλάξετε στάση. Έτσι θα κρατήσει περισσότερο και θα εστιάσει στο να το καταφέρει. Άρα δεν θα αντιληφθεί αν είσαι άπειρη στο κρεβάτι.

Πηγή: y-olo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!