4 ξεκάθαρα σημάδια ότι ο πρώην σου θέλει να τα ξαναβρείτε!!!


Μπορεί να μην έχει κάνει (ακόμα) την κίνηση να σου ζητήσει στα σοβαρά να δώσετε στη σχέση σας άλλη μία ευκαιρία, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι αυτό ακριβώς έχει κατά νου, όταν:

Σχολιάζει στο δευτερόλεπτο οτιδήποτε ανεβάζεις στο Facebook και το Instagram

Βάζει καρδούλες στο status update σου ότι πέρασες το μάθημα και γράφει «hot» κάτω από τη φωτογραφία σου από τη χθεσινή έξοδο με τις κολλητές σου. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υπενθυμίσει την παρουσία του και να τσεκάρει τις δικές σου διαθέσεις, χωρίς να ρισκάρει να φάει μια απόρριψη στα μούτρα. Επιπλέον, με λίγη καλή έμπνευση, μπορεί να σε βάλει σε flirting mode -πριν δοκιμάσει να το κάνει αυτοπροσώπως!

 

Σου θυμίζει συνέχεια τις ωραίες στιγμές σας

«Θυμάσαι εκείνη τη φορά που είχαμε πάει για bowling;» Ή «τότε που μας είχε πιάσει η βροχή στο Ναύπλιο;». Εάν κάθε φορά που μιλάτε έχει να σου θυμίσει κάτι (ρομαντικό και ευχάριστο) από την εποχή που ήσασταν ζευγάρι, είναι προφανές ότι θέλει να σε κάνει κι εσένα να αναπολήσεις τις όμορφες στιγμές που έζησες στο πλευρό του (με την ελπίδα να αναρωτηθείς μήπως αξίζει τον κόπο να τις αναβιώσεις).

Πέφτεις συνέχεια πάνω του

Εντελώς τυχαία, βρίσκεται πάντα εκεί που πας, στα καφέ που συχνάζεις, εκεί που βγαίνεις για ποτό με την παρέα σου, ακόμα και στο σούπερ μάρκετ. Να είναι σύμπτωση ή έχει μελετήσει το πρόγραμμά σου και επιδιώκει να βρίσκει αφορμές να σε συναντήσει; Προφανώς, το δεύτερο!

cute couple gifs - Google Search

Κοροϊδεύει όλα τα αγόρια που συναναστρέφεσαι

Όταν εκφράζεται με ειρωνεία ή ακόμα και κακία για τους πιθανούς «ανταγωνιστές» του μπροστά σου, προσπαθεί να σου δείξει ότι κανένας δεν είναι αρκετά καλός για σένα -εκτός, ίσως από αυτόν, θυμάσαι τι ωραία που περάσατε εκείνη τη φορά που είχατε πάει για bowling;

“-Don’t forget me. -I won’t.” #TeenWolf #Season6 #Stydia gif

 

 

 

Πηγή: y-olo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!