4 λόγοι που το sexting κάνει καλό στην σχέση σας


Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, σου παραθέτουμε 4 λόγους για να το δοκιμάσεις και σίγουρα δεν θα χάσεις…

Αν είστε από τους ντροπαλούς, είναι η ώρα να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας στα γραπτά χωρίς ντροπές. Μίλα και πες  ότι, θες, ότι θες να του κάνεις, πως θα του το κάνεις και χρησιμοποίησε λεξιλόγιο που κανονικά θα σε κόμπλαρε στο κρεβάτι. Για τους πιο προχωρημένους.. συμπλήρωσέ το και με φωτογραφίες που κρύβουν ή που φανερώνουν πολλά.

Αναθερμαίνει την σχέση. Αν έχεις βαρεθεί την ρουτίνα, καιρός είναι να κάνεις κάτι πιο διασκεδαστικό και για σένα αλλά και για το σύντροφο σου. Φλέρταρέ τον ρομαντικά όπως πρώτα και προχώρα σε πιο πιπεράτα μηνύματα όσο συνεχίζετε.

Σας κάνει να αδημονείτε να βρεθείτε σωματικά. Το να του δώσεις μια ιδέα ή να σου πει αυτός τι έχεις να περιμένεις όταν θα βρεθείτε, κάνει το σεξ πιο συναρπαστικό. Η αναμονή ανεβάζει την λίμπιντο ειδικά όταν στην μέση παίζει και οργιάζει η φαντασία.

Σου φτιάχνει την διάθεση όπου και να είσαι. Είτε στην δουλειά πνιγμένος, είτε στο σπίτι μην έχοντας να κάνεις κάτι, ένα σεξουαλικό μήνυμα, όπως και να έχει θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και… σωματικά.

 

Πηγή: manslife.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!