4 λόγοι που το σεξ είναι καλύτερο στις μακροχρόνιες σχέσεις


Στο ζήτημα αυτό οι απόψεις όσο να ναι διίστανται. Πολλοί πιστεύουν ότι όσο περνάει ο καιρός χάνεται το πάθος και η τρέλα του πρώτου καιρού και το σεξ γίνεται βαρετό. Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι με το πέρασμα του χρόνου η φάση γίνεται πιο ενδιαφέρουσα.

* Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να μην υπάρχει πλέον χημεία και η σχέση να έχει φτάσει στο τέλος της. Σε αυτές τις περιπτώσεις το σεξ είναι ένα από τα δεκάδες προβλήματα που συνειδητά ή ασυνείδητα προσπαθείς να αγνοήσεις *

Σε μία όμως υγιής μακροχρόνια σχέση, το σεξ μπορεί να είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό γιατί:

#1 Υπάρχει απόλυτη- ή τουλάχιστον αρκετή- εμπιστοσύνη

Είναι αυτονόητο πως όταν είσαι με κάποιον 1 και 2 χρόνια, θα του έχεις πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη και συνεπώς θα είσαι ανοιχτή στο να δοκιμάσεις πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες θα τα σκεφτόσουν.

#2 Δεν υπάρχει το άγχος του να είσαι πάντοτε στην εντέλεια

Όλοι και όλες μας τον πρώτο καιρό προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. ΕίναιFACT. Σε μία όμως μακροχρόνια σχέση, που υπάρχει καθημερινή τριβή, το να μην όσο περιποιημένη θα ήθελες δεν σε κρατάει πίσω από το να περάσεις τέλεια.

#3 Νιώθεις άνετα

Το κλειδί για μία υπέροχη σεξουαλική ζωή είναι να νιώθεις άνετα και να είσαι ο εαυτός σου. Πολλές φορές όταν πρωτογνωρίζεις κάποιον είσαι μαγκωμένη, φοβάσαι να πεις ή να κάνεις πράγματα γιατί δε ξέρεις πώς εκείνος θα αντιδράσει, αν θα ξενερώσει ή θα του αρέσει. Αυτά όμως ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.

P.S : Γενικά όμως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς τόσο πολύ για αυτές τις λεπτομέρειες, be yourself και θα το απολαύσεις πολύ περισσότερο.

#4 Ξέρεις τα “κουμπιά’’ του και εκείνος τα δικά σου

Μετά από τόσο καιρό γνωρίζεις πώς μπορείς να τον τρελάνεις με μία σου μόνο κίνηση ή μία μόνο κουβέντα. Αντίστοιχα και εκείνος ξέρει το αδύναμο σημείο σου και αυτό είναι μείον σου *και αυτό είναι μείον σου*.

Πηγή: ioanninabars.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!