4 ερωτικά κόλπα που δε θα ξεχάσει ποτέ


Είναι μερικές φορές που το σεξ κάνει θαύματα, τα λύνει όλα, και πολύ απλά βελτιώνει τη ζωή μας, πάντα προς το καλύτερο. Εντάξει αυτό το ξέραμε και δεν αμφιβάλαμε και ποτέ. Το θέμα λοιπόν στην προκειμένη φίλη αναγνώστρια εκεί έξω, δεν είναι απλά να κάνεις σεξ, αλλά κυρίως να κάνεις σεξ που… δύσκολα ξεχχνιέται. Με λίγα λόγια, θέλεις κορίτσι μου να του κάνεις 3-4 πραγματάκια που δε θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του, και ακόμα και μήνες μετά, θα κοιτάζει το κενό και θα αναπολεί εκείνο που είχες κάνει τότε και του άρεσε τόσο πολύ; Και επειδή φυσικά και θέλεις-είδες πώς σε προσέχουμε;- εμείς σου έχουμε κάποιες κινησούλες τις οποίες σε περίπτωση που τις κάνεις πράξη, λογικά θα του προσφέρεις μία εμπειρία που δε θα ξεχάσει ποτέ!

1. Το κόλπο του καθρέφτη: Όχι μην ταράζεσαι, δεν μιλάμε για κάτι δύσκολο ούτε για κάτι ακροβατικό. Σε περίπτωση που δεν έχεις καθρέφτη, καλό θα ήταν να πάρεις, δεν είναι ακριβοί και είναι επένδυση για το μέλλον, διότι και στο σεξ να μην τον χρησιμοποιήσεις, μπορείς ωραιότατα να θαυμάζεις την αφεντιά σου και να μη βγαίνεις έξω σαν κλόουν. Πάμε παρακάτω: Βάλτον ακριβώς μπροστά από το κρεβάτι και άσε τα υπόλοιπα να έρθουν από μόνα τους. Για παράδειγμα, όσο εσύ του κάνεις στοματικό, εκείνος μπορεί να χαζεύει τα οπίσθιά σου- κάνε κι εσύ κάτι με τα χέρια σου τα έχεις για κάποιο λόγο- με αποτέλεσμα να του προσφέρεις μία… digital εμπειρία, καθότι θα μπορεί να σε βλέπει ολόκληρη, όπως κι αν έχεις τοποθετηθεί. Όχι μπρίκια κολλάμε θαρρείς.

2. Ασχολήσου με τον εαυτό σου: Για παράδειγμα, όσο εκείνος ακόμα σε φιλάει-καλό είναι μην ξενερώνεις-εσύ μπορείς να αρχίσεις να προετοιμάζεις το σώμα γι’ αυτό που θα επακολουθήσει-αναφερόμαστε φυσικά στον οργασμό-. Μπορείς λοιπόν, βασικά κάντο, να αρχίσεις να αυτοικανοποιείσαι, κάτι φυσικά που θα φροντίσεις να αντιληφθεί κι εκείνος. Αν είσαι ακόμα πιο δυνατή, και οι ενδοιασμοί είναι για σένα λέξη άγνωστη, μπορείς να τον βάλεις απέναντί σου, να του δώσεις και λίγο ποπ-κορν γιατί θα πάρει ώρα, και να τον αφήσεις απλά να βλέπει, χωρίς φυσικά να μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο. Αξίζει, εμπιστεύσου μας.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!