4 γυναικεία επαγγέλματα που κάνουν τη φαντασία σου να οργιάζει


Μεταξύ μας τώρα…

Για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας… Όταν έχεις κοντά 20 χρόνια προϋπηρεσίας στο ζήτημα «χαζεύω γυναίκες» γνωρίζεις πια πως ΟΛΑ τα επαγγέλματα του κόσμου τούτου μπορεί να είναι σέξι. Όσο και αδιάφορα αν ακούγονται –όπως «λογίστρια» λόγου χάρη, πόσο «καυτή» μπορεί να είναι;

Μετά φαντάσου τη ως εξής: milf με αυστηρό ντύσιμο, γυαλιά και κορμί γεμάτο καμπύλες, να κατεβάζει τα στόρια στο γραφείο όπου είστε μόνοι καθώς σε κοιτάζει με νόημα… Όπως είπε και αγαπητός έλληνας αθεόφοβος σχολιαστής: I was entering.

Όμως όσο αλήθεια είναι αυτό αλλά τόσο αλήθεια είναι πως το να ακούς για κάποια συγκεκριμένα επαγγέλματα δημιουργεί εικόνες, φαντασιώσεις, κάψωμα. Κυρίως όμως δημιουργούν προσδοκίες, πολύ πιο εύκολα από τα άλλα.

Ναι κύριοι, μεγαλώσαμε με κάποια στερεότυπα. Και τα αγαπάμε. Δε θα μας αλλάξει τα μυαλά τώρα η όποια έρευνα στο όποιο tinder. Εμείς παραμένουμε παραδοσιακοί «χομπίστες».

 

1. Αεροσυνοδός

Στον αέρα όλα μπορούν να συμβούν. Ναι καλά… Παραμένει η αγαπημένη μας φαντασίωση μας και κάθε φορά που ανεβαίνουμε σε αεροπλάνο περιμένουμε να δούμε κορίτσια-μοντέλα-με αστραφτερά χαμόγελα-και δύο μέτρα πόδια να μας λένε «καλώς ήρθατε κύριε». Και ναι μπορεί να είμαστε λίγο γραφικοί, και ναι μπορεί η πραγματικότητα συχνά να μας απογοητεύει (φτηνές αεροπορικές γραμμές όπου οι εργαζόμενες δεν είναι και σαν τα κρύα τα νερά), όμως εμείς επιμένουμε: θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτα με την αεροσυνοδό μας.

 

2.Κομμώτρια

Ας προσγειωθούμε για λίγο στην γη αλλά όχι απότομα. Προφανώς και περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε μήνα να πάμε στο κομμωτήριο. Όχι, φίλε, καλό είναι το barber shop αλλά εδώ μιλάμε γιαφαντασιώσεις. Το να σε λούζει μία γυναίκα, να σε περιποιείται, να σου κάνει κομπλιμέντα, να σου πιάνει χαλαρά την κουβέντα, να σε χαλαρώνει και τόσα άλλα «να», είναι ανεβαστικό πώς να το κάνουμε; Προφανώς και δημιουργείται εύκολα κλίμα, προφανώς και γεμίζει το κεφάλι σου με εικόνες όταν το μπούστο της πλησιάζει στο κεφάλι σου που βρίσκεται σε στάση «κεφαλοκλειδώματος» στον νιπτήρα. Προφανώς και αγαπάμε τις κομμώτριες.

miranda kerr playing with hair

 

3.Νοσοκόμα

Το ξέρουμε πως η επίσημη ονομασία των εργαζόμενων σε αυτόν τον τομέα είναι «νοσηλεύτριες». Όμως τι θα κάνεις; Θα πας να πεις στον κολλητό σου, μετά την εισαγωγή σου για σπασμένο πόδι στο ΚΑΤ, πως ήταν εκεί μια «νοσηλεύτρια-μπόμπα»; Δε νομίζουμε. Νοσοκόμα θα πεις. Κορίτσαρος θα πεις. «Έπαθα» θα πεις. Που σε πρόσεχε λες και ήσουν «πληγωμένο» σπουργίτι. Που σε βοήθησε να γίνεις καλά. Σίγουρα το concept «φαντασίωση με νοσοκόμα» περιέχει δόσειςπαλιμπαιδισμού.  Ε και; Ακόμα καλύτερα!

komotria

 

4.Αστυνομικίνα

Εδώ τα πράγματα αγριεύουν κανονικά. Εδώ η φάση εμπεριέχει εξουσία, αυστηρότητα, υπακοή, χειροπέδες. Φυσικά μπορεί απλά να σημαίνει ότι είναι αναπάντεχα γοητευτικό να συναντάς μία «κούκλα» εκεί που δεν το περιμένεις, σε αστυνομικό τμήμα δηλαδή. Τώρα που το σκεφτόμαστε εδώ ομαδικά στο γραφείο, μήπως απλά μας αρέσουνε τελικά οι γυναίκες με στολές; Μπορεί. Κυρίως όμως καταλήγουμε στο άλλο σενάριο: εξουσία, αυστηρότητα, υπακοή,χειροπέδες.

astynomikina

 

5.Σερβιτόρα

Εντάξει all time classic. Από το λύκειο μέχρι να γεράσουμε τα ίδια, μια ζωή ερωτευμένοι με το κορίτσι της καφετέριας (ή του μπαρ ή του κλαμπ ή της πίστας). Από φοιτητές που φάγαμε τα χρόνια μας να τις κυνηγάμε μέχρι να γεράσουμε, μένουμε αιώνια πιστοί. Κοίτα τους γερόλυκους που πίνουνε καφέ σε συνοικιακές καφετέριες και θα καταλάβεις. Μέχρι και δώρα (λουλούδια, παπούτσια, γλυκά) τις αγοράζουν πολλές φορές! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Ίσως, τελικά, η γυναίκα που σου φέρνει τον καφέ σου (ή ακόμα καλύτερα τημπύρα σου), είναι η γυναίκα των ονείρων σου. Γι’αυτό και η υπερβάλλουσα οικειότητα πολλές φορές, γι’ αυτό και οι παρεξηγήσεις, γι’ αυτό και οι οργισμένες αντιδράσεις από κορίτσια ενίοτε. Μία όμως είναι αλήθεια: τις σερβιτόρες δε θα τις βαρεθούμεποτέ.

waitress



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!