4 βασικές αλήθειες για τις σχέσεις, καταρρίπτονται


Από τα εφηβικά σου χρόνια αρχίζεις και ανακαλύπτεις τι είναι flirt, σχέση, sex. Άπειρες συζητήσεις με τις κολλητές, υπερανάλυση της κάθε λεπτομέρειας που αφορά τα αγόρια με αποτέλεσμα να χτιστούν κάποιες αλήθειες που έγιναν οι βασικές αρχές του ερωτικού παιχνιδιού. Όμως πόσες από τις αλήθειες που χαρακτηρίζουν μια σχέση ισχύουν στην πραγματικότητα;

Ας τις δούμε για να τις καταρρίψουμε!

Θα καταλάβεις αμέσως αν είναι ο ιδανικός για εσένα. 
Πρόκειται για μεγάλη παγίδα τελικά. Οκ, να καταλάβω ότι εκεί έξω υπάρχει το άλλο σου μισό. Πως θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή αυτό; Θέλει κάποιο χρόνο. Γιατί αν πιστέψεις πως βρήκες το απόλυτο έτερο ήμισυ θα σε ωθήσει στο να δημιουργήσεις ένα σενάριο απαιτήσεων και προσδοκιών που, φυσικά, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην μπερδεύεις τη κεραυνοβόλα επιθυμία σου να κοιμηθείς μαζί του με το happily ever after!

Αν κοιμηθείς μαζί του από το πρώτο ραντεβού θα χάσει τον ενδιαφέρον του για εσένα.
Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να σου πει πότε πρέπει να ενδώσεις σεξουαλικά (από ποιο ραντεβού και μετά) αλλά ούτε μπορεί να σου εγγυηθεί αν θα εξαφανιστεί μετά. Όλα είναι στην κρίση σου και στην επιθυμία σου.Όλα είναι απρόβλεπτα στην προκειμένη, γιατί αλλιώς μπορεί να ξεκινήσει ένα ραντεβού και αλλιώς να καταλήξει. Μπορεί να θέλει μια γρήγορη εμπειρία και όταν πάρει αυτό που θέλει να εξαφανιστεί, ανεξάρτητα από το πότε θα γίνει (1ο, 4ο ραντεβού) και από την άλλη να νιώσετε τόσο αμοιβαία έλξη μεταξύ σας, που να δικαιολογηθεί μια αυθόρμητη νύχτα πάθους χωρίς ενοχές.

Αν χωρίσεις και τα ξαναβρείς, αποκλείεται να διαρκέσει η σχέση σας.
Είναι τόσα τα ζευγάρια που χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν και μετά είναι καλύτερα από ποτέ και άλλα που λένε τέλος και δεν γυρίζουν να κοιτάξουν πίσω. Όλα κρίνονται στο πόσο επιθυμεί ο ένας τον άλλον. Αρκετές φορές ένας mini χωρισμός μπορεί να ωφελήσει το ζευγάρι, εφόσον τους δίνει τη δυνατότητα να δουν τις καταστάσεις πιο ψύχραιμα και να δουλέψουν πάνω στα προβλήματά τους ώστε να τα λύσουν και να είναι καλύτερα μετά.΄Ομως ορισμένοι φοβούνται να χωρίσουν, διότι τους αγχώνουν οι αλλαγές. Αν τα προβλήματα που είχατε υπάρχουν και μετά την επανασύνδεση τότε είναι καλύτερ να μην έχεις σχέση από το να έχεις και να μην σε ικανοποιεί.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: followme.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!